Осветление на парното за голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
totopz
Автомобил: Vw Golf 2016
Двигател: 1600 TDI 7DSG
Контакти:

Осветление на парното за голф 2

Мнениеот totopz » Вто 22 мар 2011 2:08

Колеги дайте акъл как се сменява лампичката за осветлението на парното на голф 2?
С един приятел се мъчихме над парното. Изкарахме цялата пластмаса от таблото, но по-нататък не можем да разберем как да я разглобим. От страната на врътката за вентилатора е започнала да се троши сивата част от зад, но не иска да се отдели от предната.

От половин час се ровя по търсачката, но нишо не открих. Има само теми за голф 3.

Ако някой може да ме насочи към тема, която да ми помогне или сподели как се процедира с това парно ще съм много благодарен.

mirko.valchev
Автомобил:
Двигател:

Re: Осветление на парното за голф 2

Мнениеот mirko.valchev » Вто 22 мар 2011 7:34

и аз имам същия проблем. при мен лампата направо се откъсна , както и ключа на степените , обаче и аз не открих как се сменя.

Потребителски аватар
M-I-T-A-K-A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M-I-T-A-K-A » Вто 22 мар 2011 9:36

Незнам колеги дали сте разгледали таз темичка,верно дълга е но има и за голф 2 инфо

viewtopic.php?f=11&t=1891&hilit=%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE
:beer

Ето и немския сайт

http://www.blauetachos.de/doc/vw/golf_2 ... chtung.htm

Потребителски аватар
Achew
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Achew » Пет 30 дек 2011 22:15

След като си махнал панелчето на радиатора, задната страна (сивата) се маха от предната (черната) и в издължената част стои лампичката :) Аз моята я смедних с един светодиод и стана супер. Моето беше чупено и лепено, та и аз го залепих след като то оправих :Mr Green Fun давай смело, лепило има за всички! :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”