Проблем с включването на 1-ва скорост на г3
Проблем с включването на 1-ва скорост на г3
Значи проблема е следният, когато колата не е загряла първа влиза лесно, но когато загрее започва много трудно да влиза дори по някои път включвам 2-ра преди да включа на 1-ва. И питанено ми е какво може да де това, след като маслото за скоростите е сменено. Колата е голф 3 гти 150 коня.
- speed_kmg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с включването на 1-ва скорост на г3
Аз мисля че е изхабена ябълката на скоростния лост и затова ти дава проблем за 1-ва скорост ! Но ако е това и на задна ще вкючва също трудно ?
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и на моето венто преди да го продам ми правише тия номера, единия от маркущите на газта се бе заплел в щангичките отпред
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
kikogsxr написа:Колега и на моето венто преди да го продам ми правише тия номера, единия от маркущите на газта се бе заплел в щангичките отпред
И това какво общо ще има с температурата на мотора

speed_kmg написа:Аз мисля че е изхабена ябълката на скоростния лост и затова ти дава проблем за 1-ва скорост ! Но ако е това и на задна ще вкючва също трудно ?
само и единствено с 1-ва скорост го имам този проблем, ако някои има решение на проблем ще е много добре понеже майсторите които знам ще ме изпържат с 200-300 кинта и нищо няма да направят

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
ako и задната невлиза зна4и си за съединител.
golf_III_2e написа:ako и задната невлиза зна4и си за съединител.
по-горе го написах, че проблема е само с 1-ва скорост

-
- Автомобил: Vokswagen Pasat B3
- Двигател: PF 1988
Погледни в какво състояние са жилата при закрепването на избирача при скоростната кутия. При мен се беше счупила скобата която държи гумения тампон през който се стяга и регулира и първа влизаше трудно.
Погледни тук viewtopic.php?f=6&t=151815&hilit=%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%BE+%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8 може проблема да подобен.
Погледни тук viewtopic.php?f=6&t=151815&hilit=%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%BE+%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8 може проблема да подобен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”