тампони двигател 1.8Т
тампони двигател 1.8Т
Колеги от днес се появи много неприятно "поклащане" на двигателя при палене или гасене и в движение при подаване и отнемане на газта съпроводени с леко пукане.Насочих се към тампона на двигателя който е отдолу и е захванат за магарето но изглежда здрав.За останалите два тампона ми казаха че били здрави и описаното от мен обикновенно се дължи именно на въпросния тампон.Има ли друг начин да проврея тампоните или проблема не е в тях!
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
Re: тампони двигател 1.8Т
Колега да не би да ти прекъсва нещо ? Може да е от кумутатор,свещи,бубина.....това леко тресене може да е от всичко това !...забелязваш ли леко неравномерна работа в двигателя ?
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
включи 4та и на място с газ отпускай съединителя!
някой отпред да гледа но съм почти сигурен че предния тампон дет викаш ти на магарето е заминал,като отпускаш съединителя тряа да са навдига отпред мотора успех
някой отпред да гледа но съм почти сигурен че предния тампон дет викаш ти на магарето е заминал,като отпускаш съединителя тряа да са навдига отпред мотора успех
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
Значи днес го правих това упражнение и противно на очакванията се оказа тампона който седи под акумулатора и е захванат за рога и за скоростите има голям луфт даже и на ръка се мести!Тези дни ще го купя и ще се пробвам да го сменя,мисля че ще се справя!
Мерси за отговорите!
Мерси за отговорите!

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
еми хубаво че си открил проблемния,само малко трудно се сменят тея тампони тряа с крик да надигнеш скоростите,дано се справиш 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”