когато скоростния лост е в неутрално положение попринцип стои м/у 3-та и 4-та предавка. Проблема се изразява в трудното му преместване на ляво при заход към първа или втора предавка, на дясно към пета няма грижи. На ляво усещането е все едно няма накъде да го бутнеш, след известно ръчкане започва да влиза, при задна по-скоро няма проблем. Не всеки път се появява.
От къде може да е проблема: в събота ми се наложи да газя в доста дълбоки води и локви. Незнам това ли е причината, но като че ли тогава усетих за пръв път проблема
маслото е сменяно преди 10к км, скоростите не хъркат, при влкючване от 3-та на 2-ра като че ли няма проблем, но застои ли малко в неутрална позиция, после трудно се мести
някакви идеи ?
трудно включва на 1-ва и 2-ра
абе на мен малко ми е гадно да я карам така, първо точно на 1-ва по светофарите си е търсене да ми засича и второ за 15 лева ... няма смисъл, ще се опитам да видя дали е от тампона ... той къса ли се или как точно се разбира, че в него е грижата
а лостовата система за превключване не е ли само при двойките или и тука я има ?
а лостовата система за превключване не е ли само при двойките или и тука я има ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”