Опитвам се да сложа pierburg 2Е на голф 1 1.5 JB с малко "тунинг" по колектори от 1.6 (,които за разлика от старите ми са за двукамерен карб). Проблемът е ,че не мога да намеря достатъчно литература за Pierburg 2Е в нет-а. Става дума за: кабелчето дето излиза от самите колектори отдолу - къде да го свържа???; Няколко кабелчета (от водния смукач, от един клапан и от още едно "нещо") се съединяват в една червена буксичка, на която продължението и е клъцнато. Предполагам, че това му е фазата на карб-а, нали??? Също и тия вакуумчета (до дросела) само предполагам къде трябва да ги пратя, но не съм сигурен.
Ако някой може да ми ги разясни тия неща, много ще ми улесни работата. Предварително благодаря
Pierburg 2Е
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ако vaskoto1 види темата
Pierburg 2E общото название/серията/
твоят е един от трите вида: 2Е2, 2Е3, 2ЕЕ/този е електронен и се управлява с комп/
във форума има невероятно много изписано за тези карбуратори.
използвай бутона "търсене" и напиши pierburg.
после си приготви 1 ден за четене.
в раздел полезни връзки и статии съм постнал линк за детайлно разглобяване на карбовете и всичките им стойности.

Pierburg 2E общото название/серията/
твоят е един от трите вида: 2Е2, 2Е3, 2ЕЕ/този е електронен и се управлява с комп/
във форума има невероятно много изписано за тези карбуратори.
използвай бутона "търсене" и напиши pierburg.
после си приготви 1 ден за четене.
в раздел полезни връзки и статии съм постнал линк за детайлно разглобяване на карбовете и всичките им стойности.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”