Кори на вратите Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
aman
Автомобил:
Двигател:

Кори на вратите Голф 4

Мнениеот aman » Сря 29 фев 2012 17:56

Колеги интересува ме откаде мога да намеря кори за предните врати на Голф 4,защото мойте са в трагично състояние.Намерих на 2 3 места в морги ама всичко е очупено,по точно копките на самите кори.Питах в магазина за нови,казаха ми,че трябвало да се поръчат от Германия и,че били много скъпи.При мен точно кадето са дръжките на вратите това цялото не го знам точно от какъв материал е,но се е размекнало и като си сложиш ръката потъва навътре и надолу.Един приятел ми каза да ги китосам от вътре и да измисля някакви нови копки,според вас дали ще стане?И ако някой знае някаде нещо да се продават или как може да си оправя мойте да сподели.Мерси предварително :D :D :D

Потребителски аватар
kgdim
Автомобил: MK4 Black ...
Двигател:

Re: Кори на вратите Голф 4

Мнениеот kgdim » Сря 29 фев 2012 22:11

Потребителски аватар
GOLFRevolution
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLFRevolution » Сря 29 фев 2012 23:02

Колега и аз го имам този проблем, търсих 2-ра ръка и няма никъде или са зле колкото моите дори и по-зле :!:

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 02 мар 2012 14:58

Това се оправя се епоксидна смола и плат ;) Преди имахме форд с такъв проблем, баща ми го направи перфектен. Също предлагам като идея да ги претапицираш корите. Предполагам, всички, които ще намериш настаро ще са пак гадни и абсурд да са евтини. От друга страна тапицирането пак ще е цифра, но поне ще са яки. Аз така бих направил.

Потребителски аватар
Black Demon
Автомобил: Vw Golf 4
Двигател: 1.8T AUM 2002

Мнениеот Black Demon » Нед 04 мар 2012 12:46

Както колегата писа има обява в продава.По автоморгите е голямо обикаляне но все пак има и читави.Във Варна до атокъщите в една морга си взех за 30лв.

aman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aman » Сря 14 мар 2012 0:17

Колега kgdim сьщите кори ми ги прати по еконт колегата,ама не ми допаднаха,тоест дясната беше 6-ца ама на лявата пак имаше очупени копки и няма смисъл раката пак ще потъва навътре.Тапицирането е лесна работа проблема и как да се направят копките,а и самата пласмаса ли е незнам какъв материал е,как да се направи,защото при мен е в доста лошо състояние.Мислех си да я китосам от вътрешната страна откъм вратата,отвънка тапициране,ама тези копки нещо ме притесняват.Иначе съм обиколил поне 15-тина морги,почти никаде няма,а където има са същите като мойте.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”