Какъв вид са крушките на таблото на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Gencho87
Автомобил: VW Golf MK3 GT
Двигател: AEK 1.6 1995

Какъв вид са крушките на таблото на голф 3

Мнениеот Gencho87 » Чет 31 мар 2011 21:16

Здравейте колеги,
Прегледах много неща с търсачката, но не открих отговора на въпроса си, понеже 70% са свързани с поставянето на диоди, но аз предпочитам да си е крушка както е оригинално.
Та значи: изгоря ми едната от двете горни крушки /над оборотомера/ на таблото и ме интересува какъв вид са те, за да мога като го разглобя направо да я сменя, защото съм много ангажиран човек, колата се ползва ежедневно и нямам време да разглобявам да видя какво е и тогава да ходя да търся такава част, в случая крушка. Ако някой може да даде линк на снимка на самата крушка или някоя тема, която ми е обегнала ще бъда много благодарен.
Таблото го свалях веднъж да видя нещо и забелязах, че там където са крушките има едни зеленикави /поне при мен/ пластмасови гнезда, предполагам че в тях се поставя крушката, но идея си нямам как е в действителност.

Благодаря Ви предварително.
:)

Потребителски аватар
Gencho87

Re: Какъв вид са крушките на таблото на голф 3

Мнениеот Gencho87 » Чет 31 мар 2011 22:46

Благодаря за бързия отговор :beer като гледам на снимката май е като крушката на врътките на парното, при първа възможност отивам да си взема няколко крушки /да има резервни :Mr Green Fun / и го почвам, поне таблото бързо се разглобява и сглобява, надявам се само да не са се поопекли пластмасовите гнезда на крушките, че ако се счупят леле, трябва да питам дали се продават по магазините преди да съм почнал :?

Потребителски аватар
Gencho87

Re: Какъв вид са крушките на таблото на голф 3

Мнениеот Gencho87 » Пон 04 апр 2011 17:51

Днес свалих таблото и си взех крушки обаче работата не се получи, защото не беше такъв тип какъвто очаквах. Утре ще ходя да си търся каквато крушка ми трябва, а тя е следната:
http://prikachi.com/images/571/3178571Z.jpg
Жичките на самото балонче са запоени за две пластинки, а те на свой ред стоят в пластмасовото гнездо.
Реших да кача снимка, да има информация за този проблем, защото аз не успях да намеря каквото ми беше необходимо, благодаря все пак на тези които си изказаха мнението по въпроса.

Поздрави.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”