Въпрос по електрониката на GOLF 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Dobermansp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Въпрос по електрониката на GOLF 3

Мнениеот Dobermansp » Пон 11 сеп 2006 18:49

Здравейте Колеги!

Имам следното питане. забелязах че преди 1-2 дена започна да ми свети лампичката за халогените (тая с оранжевата светлинка, като се изтегли ключа на светлините докрая - за мъгла) като натисна спирачка, включа задна или включа мигачите... та днес намерих време да погледна. Един бушон от 3-те бушона дето се намират под предния капак до казанчето с антифриз и тампона се беше стопил...Тоя бушон лежи в черно пластмасово гнездо, което при мен беше счупено и самия бушон висеше на обувките на жиците...
1. От къде мога да си намеря такова гнездо за бушона?Ако някой продава ще е супер, че не ми се обикаля цял ден по моргите...Нови дали се продават някъде или са поръчкови? Нищо и никаква пластмаса...
2. Каква може да е причината за стопяването му? Айде още утре го сменям, ама се притеснявам да не е толкова елементарен проблема... и да има по-сериозни последици?Нещо да не прегрява?

Тук е момента да кажа, че прегледах блока с бушоните под волана и там всичко изглежда ок...с номер 10 е обозначено за Fog Lights, и си изглажда ок, не съм го мерил... Дали да ходя да направят диагностика и да гледат за грешки?
Иначе бордовия и всичко останало по ел. инсталацията е пушка въри си ок, само дето светва тая лампичака и е стопен бушона...

Предварително благодаря!

Потребителски аватар
naskogolf
бърз голфаджия
Автомобил: Passat B 7 Alltrack
Двигател: 2 CFG 2014

Мнениеот naskogolf » Пон 11 сеп 2006 19:59

Погледни си стоповете по точно платките на които са закрепени крушките.При мене светеше оранжевата лампичка за халогените при натискане на стопа или пускане на мигач оказа се ,че буксата на стопа към платката е ръждясал и клеасъл и от там прехвърля.След хубаво почистване нещата се оправиха.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”