Здравейте Колеги!
Имам следното питане. забелязах че преди 1-2 дена започна да ми свети лампичката за халогените (тая с оранжевата светлинка, като се изтегли ключа на светлините докрая - за мъгла) като натисна спирачка, включа задна или включа мигачите... та днес намерих време да погледна. Един бушон от 3-те бушона дето се намират под предния капак до казанчето с антифриз и тампона се беше стопил...Тоя бушон лежи в черно пластмасово гнездо, което при мен беше счупено и самия бушон висеше на обувките на жиците...
1. От къде мога да си намеря такова гнездо за бушона?Ако някой продава ще е супер, че не ми се обикаля цял ден по моргите...Нови дали се продават някъде или са поръчкови? Нищо и никаква пластмаса...
2. Каква може да е причината за стопяването му? Айде още утре го сменям, ама се притеснявам да не е толкова елементарен проблема... и да има по-сериозни последици?Нещо да не прегрява?
Тук е момента да кажа, че прегледах блока с бушоните под волана и там всичко изглежда ок...с номер 10 е обозначено за Fog Lights, и си изглажда ок, не съм го мерил... Дали да ходя да направят диагностика и да гледат за грешки?
Иначе бордовия и всичко останало по ел. инсталацията е пушка въри си ок, само дето светва тая лампичака и е стопен бушона...
Предварително благодаря!

Въпрос по електрониката на GOLF 3
- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”