гадно тропане
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
гадно тропане
Колеги смених зимните гуми с летни и се появи ужасно тропане на предницата отляво. Идеи на какво може да се дължи
Благодаря Ви предварително
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Re: гадно тропане
Отиди в някой сервиз да ти прегледат предницата. (Около 15-20лв.) Ако кажат, че има нещо за смяна-сменяй. Ако не - нов реглаж на дажнтите!
- ozyrus
- Автомобил:
- Двигател:
На гумаджия или сам,защото аз съм със зимни и летни гуми с джанти само че винаги ходя на сервиз и всеки път е избягал баланса,затова не слушам тоз и оня че съм бил луд да давам пари ами не съм си ги сменял пред блока.А иначе тропането може да е от много неща и да е съвпадение със смяната,затова дай някаква по конкретна информация:за колата,за гумите за джантите,кога последно си минавал предница и т.н.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
ozyrus написа:На гумаджия или сам,защото аз съм със зимни и летни гуми с джанти само че винаги ходя на сервиз и всеки път е избягал баланса,затова не слушам тоз и оня че съм бил луд да давам пари ами не съм си ги сменял пред блока.А иначе тропането може да е от много неща и да е съвпадение със смяната,затова дай някаква по конкретна информация:за колата,за гумите за джантите,кога последно си минавал предница и т.н.
Гумите сам си ги сменям и са балансирани и знам коя къде и е мястото. Зимата бях при майстор и гледа предницата и каза десен шарнир за смяна и само това беше. Смених го и това беше. Сега след смяната на гумите се разхлопа нещо. Гледах предницата уж всичко здраво се гледа ама знам ли ??
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
провери болтовете на джантите стегнати ли са.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”