[b] Здравейте. Наскоро си закупих Голф 4 1,6. На 2-рия ден след като си я закупих, видях , че има доста досаден , а и може би сериозен проблем. Когато самата кола е студена няма проблеми, но когато загрее започва да забива нос, да придърпва, подскача ( но само когато й подавам газ ) и губи мощност. Отидах при мой познат, който като я видя на компютър, покара я малко и каза, че проблема е в компютъра. Компютъра лъжел колата, че прегрява и за това губила мощност и т.н. Каза, че не е чак толкова страшно, само трябва да си поръчам някаква " платка " (не помня какво каза )и готово.
Та въпроса ми е, дали е вярно това което ми казва приятеля? Съжалявам, че не можах по-подробно да ви обясня, но приятеля ми е в болница и не върви сега да го занимавам с моята кола.
Благодаря за отделеното време и очаквам вашите отговори.
Проблем с компютъра на Голф 4 1.6
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Проблем с компютъра на Голф 4 1.6
Добре дошъл колега
Въпросния компютър се поврежда изключително рядко.
Виж този раздел viewforum.php?f=13 , уговори се с някой от момчетата, да проверят колата пак. Минимум ще ти връчат списък с евентуални грешки, след диагностиката. Те ще ориентират потребителите тук, за да получиш съвет.
Това с компютъра....не звучи реално, за момента.
Въпросния компютър се поврежда изключително рядко.
Виж този раздел viewforum.php?f=13 , уговори се с някой от момчетата, да проверят колата пак. Минимум ще ти връчат списък с евентуални грешки, след диагностиката. Те ще ориентират потребителите тук, за да получиш съвет.
Това с компютъра....не звучи реално, за момента.
Последно избутана от postera на Вто 05 апр 2011 21:16.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”