като натисна съединитела светва лампата на динамото и гасне

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
вес
Автомобил:
Двигател:

Re: като натисна съединитела светва лампата на динамото и гасне

Мнениеот вес » Нед 20 мар 2011 19:58

с малко центровки стабилизирах работата но остана проблема: като е студена пали от раз ако спра и я ьизгася преди да е загряла пали трудно като изключи смукача при натисканена саединитела лампата на динамото мига ако сам в кръстовище и нямам вазможност да пусна съединитела и да дам газ-гасне а оборотите не се менят и не пада в критични.споменаха ми нещо за бендикса а аз си мисля да не сам прецакал нещо преди да сменя кабелите и проблема там с колектора единствения на4ин да я запаля беше да задържа стартера да пускам съединитела и много газ и така 10ина дни докато намеря кинти да я пооправя.не ми достигат явно знанията моля помогнете

вес
Автомобил:
Двигател:

като натисна съединитела светва лампата на динамото и гасне

Мнениеот вес » Нед 20 мар 2011 21:03

извиняваите ако не пиша на правилното място но не намирам нищо.та колеги проблема е с голф2-1.3-88 година доста занемарен.като натисна съединитела светва лампата на динамото и колата гасне после няма палене.запалителни кабели от вчера отдолу мека връзка гърнета всичко ново пооправи се ,но все още като бутна съединитела лампата мига или направо гасне.ако е загряла при натискане на съединитела заглъхва все едно е угаснала, а като го пусна все едно я паля.случва се да бие муцуна при натискане на газта.след подмяната на кабелите вече работи на 4 цилиндъра и си държи стабилни обороти.вакумите са добре.моля ви ако някои има идея от какво го прави да сподели.динамото е след ремонт и акумулатора е сравнително от скоро филтри всичко както трябва да е.в сервизите не могат да ми кажат къде е проблема тя колата трябва да се покара че да си покаже чалъмите .предварително благодаря във вас ми е надеждата :oops:

вес
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот вес » Нед 20 мар 2011 22:05

стига бе хора сигурно е нещо елементарно и като разбера какво е ще се почувствам глупаво само ме насочете от какво може да е че нямам никаква идея :banghead:

Потребителски аватар
bobi_diesel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobi_diesel » Нед 20 мар 2011 23:09

Свали си кората под волана,издърпай бушонерата и огледай за оголени кабели.Др не ми идва на ум

вес
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот вес » Пон 04 апр 2011 20:23

абе тъпа работа.Един-два пъти я хванах да промъква ниски обороти при чакане по светофарите позачудих се бях сигурен че са добре оборотите и така до дъждовната сутрин преди два дни.Едва стигнах до работа.Голямо прекъсване и гаснене.Говорих с монтьори то не бе колянов вал,имало аксиален луфт(може и да е така,но за друга кола).Вечерта сложих нова капачка на делкото и проблема се реши.Ако на някой му се случи да не се мъчи като мен толкова време. Ето това беше решението за моето голфе.
PS: Благодаря на bobi_diesel
:P :drunk

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Пон 04 апр 2011 21:26

леле ,що мъка има в този свят!Русе ,първата ни врата към Европа ,а с такива майстори?!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”