Електроника на Ел стъклата????

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Joro_man
Автомобил:
Двигател:

Електроника на Ел стъклата????

Мнениеот Joro_man » Сря 06 апр 2011 15:44

Здравейте отново Моля Помагайте
Ако някой се е сблъсквал с този проблем
Значи имам ГОЛФ 4 99 година
Купих го с неработещи ел огледала а ел стъклата ту работят ту спират! Централното също не бачка
Когато разглобих видях че е пипано и жакчето за централното е наставяно. Тоест слагано е друго и са наставяни кабелчетата.Също е подадено и ток към машинката за стъклата. Дотук Бях с моята компетентност. Едно приятелче електричарче разгледа въпшросната работа и разбрахме че всичко минава през някаква електроника на самата машинка на ел стъклата. Пробвахме с друга машинка и друга електроника но уви същият проблем. Замерихме и установихме че ток идва и масата също не се губи
Нооо Дотук с моя приател и Той се отказа.. Занесох я при елетричарчетата при работата ми На Любляна! Ако някой ги знае -- Това е близко до Околовръстното в София. Днес момчето я е разглобило и каза че при свързването на жакчето за централното миналите собственици са изгорили самото централно! А оттам и нещо друго --- Не само централното -- Той каза че е от Въпросната електроника --- аз му казах че съм провал и с друга но отговорът му беше че те имали различен софтуер! Тоеест трябва да се сложи електроника от същият Голф със същия софтуер!Каза ми че е поръчал няколко машинки и ще слага и пробва докато не тръгнат нещата!
Възможно ли е това ---- ? Колко струва една машинка с електрониката? Каде другаде може да е проблема?
Ще се радвам ако помогнете!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”