Бих искал да попитам някой който е в час с отремонтирването на автомобили от какво може да ми тропа и скърца в предницата когато влизам в завой и съм навил волана на ляво или надясно без значение ?Някои да е имал подобен проблем ?
Колата е Голф 4 тди 110коня.
Повреда на Голф 4
-
simo_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Повреда на Голф 4
Така както си го написал, е гатанка.
Може да имаш лед зад гумата, и като завъртиш волата да качи гумата в него. Може някой подкалник да се е откачил и да опира в гумата. Може да имаш и прецакано каре, вариант който не е препоръчителен.
Може да имаш лед зад гумата, и като завъртиш волата да качи гумата в него. Може някой подкалник да се е откачил и да опира в гумата. Може да имаш и прецакано каре, вариант който не е препоръчителен.
-
simo_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
joromnt написа:Така както си го написал, е гатанка.
За лед на 8 градуса днес не ми се вярва, подкалнилк ако беше щтях да го видя, случая с карето е по вероятен ...
Скъпо ли е това каре и трудно ли се отремонтира ?
Най-хубаво отиди на сервиз да я огледат и да кажат от коя страна ти е проблема. И тогава вече му дири цаката.
-
simo_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема беше изчезнал от само себе си ,след като писах тук ... и сега пак се появи, прави ми впечетление че притропва като е загряла ,при студена кола досега не ми е направило впечетление да тропа, някой да е имал подобен проблем или да е наясно от какво може да ми притропва,притропването не е постоянно ами все едно се върти нещо като перка или барабан и се чука някъде .... ?
И някой ако знае подходящ сервиз където да я погледнат за София, сакар ауто ми е близо но гледам че има доста недоволни от там така че не мисля да ходя при тях .
И някой ако знае подходящ сервиз където да я погледнат за София, сакар ауто ми е близо но гледам че има доста недоволни от там така че не мисля да ходя при тях .
- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Най-добре отиди да ти качат колата на подемник и да се огледа отдолу обстойно и да се идентифицира повредата на колата
Иначе така само ще гадаем.
Иначе така само ще гадаем.
-
simo_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да знае тогава подходящ сервиз за София с подемник ?
Виж в темата за клубните сервизи, има мисля доста който са в София.
Така както казваш че чуваш шума при загрял мотор, що не вземеш да врътнеш голямата перка на радиатора. Има опция от времето и нагряването да се е изкривила и като се пусне да почуква.
Така както казваш че чуваш шума при загрял мотор, що не вземеш да врътнеш голямата перка на радиатора. Има опция от времето и нагряването да се е изкривила и като се пусне да почуква.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”