Тампони на носачите...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Тампони на носачите...
Препоръчайте някаква марка...за пръв път ще купувам и си нямам и идея от марки и цени. Благодаря. Ако някой добави и къде в Пловдив е купувал хубави такива цена няма да има...
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
sport generation написа:В Ягодово ми смениха десен носач комплект с тампона и биалетката защото се скъса при развиването направиха ми реглаж и всичко това 50 лева като частите бяха от тях за марка не знам но вече близо 8 месеца няма проблем
Значи на мен майстора ми каза че единия тампон е пътник, но е добре да сменява и двата за да има добър баланс...и ми каза по 15лв на тампон за труд...каза ми че са по 12-15лв да ги занеса да ги направи ама пусти му тампони не тръгвам да ги зимам без подготовка....
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
От много хора съм чувал че частите на "Даскалов кар" са читави и наскоро си взимах задни тампони за носачите /но още не са монтирани/ по 18лв бройката . Доколкото разбрах самия собственик беше в магазина и като питах каква марка са частите понеже нямаха кутий а той почти обиден ми обясни че това са части за фабрично вграждане и други не продават,дано да е вярно ! сайта им е http://www.daskalov.com/ там има адресите на магазините имат и в Пловдив така че може там да попиташ !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”