Има ли такъв мотор 96-та г.?
- nickybg87
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли такъв мотор 96-та г.?
Значи спрях се на една обява в мобиле.бг за Голф 3. Пише, че е 1996 година, 1,6 75 коня. Един приятел на баща ми каза, че нямало 96-та година 1,6 75 коня...и че лъжели и всъщност е по-стар. Та знам че тука има компетентни хора и за това се обръщам към вас. Също така, когато се регистрира на инвали задължително ли е инвалида да ходи в КАТ и на митницата?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
много се ''кефя''
на дървени философи като тоя приятел на баща ти -винаги всичко знаят и са компетентни по всички въпроси свързани с колите и политиката -щото видиш ли той е имал 3 москвича ,две лади и сега си е купил форд ескорт(вафления стоп ) и му е ясно всичко кво става по българскя автопазар.Обикновенно такива хора винаги са се преебавали и затова си мислят че са компетентни
П.П моя съвет вместо да вземаш ''поуки'' от дървени философи ,да питаш за ВИН номер на колата след това го проверяваш тук в форума и така ще ти излезе точно кога е произведена .Ако има още некви въпроси питай
П.П а това че е в плевен не трябва да те притиснява ,може да се разберете с продавача да си разделите разходите по пътя -нищо не губиш .НИкога не се знае от каде ще излезе твойта оферта

П.П моя съвет вместо да вземаш ''поуки'' от дървени философи ,да питаш за ВИН номер на колата след това го проверяваш тук в форума и така ще ти излезе точно кога е произведена .Ако има още некви въпроси питай

П.П а това че е в плевен не трябва да те притиснява ,може да се разберете с продавача да си разделите разходите по пътя -нищо не губиш .НИкога не се знае от каде ще излезе твойта оферта
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- nickybg87
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Тук страха идва май не толкова от това да е по-стар, а да не е 100 к.с.(на митницата го водят 101) и не влиза на инвалид.
Да така е общо взето. Другото нещо което ви питах...аз му звънях на продавача и ми каза, че трябва да занеса пълномощно (може да и на мое име, тъй като имам международен паспорт), копие от личната карта на инвалида и документа за инвалидност и че не трябва инвалида да ходи на място...това така ли е последното?
Иначе се чуда дали да не отида до Дупница с баща ми и там да гледаме на място.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
трябва ти и пълномощно от инвалида на твое име т.е че ти може да го представляваш и т.н ,също така -документа за инвалидност предполагам че имаш предвид решението от ТЕЛК трябва да носиш и оригинала !nickybg87 написа:brabus написа:Тук страха идва май не толкова от това да е по-стар, а да не е 100 к.с.(на митницата го водят 101) и не влиза на инвалид.
Да така е общо взето. Другото нещо което ви питах...аз му звънях на продавача и ми каза, че трябва да занеса пълномощно (може да и на мое име, тъй като имам международен паспорт), копие от личната карта на инвалида и документа за инвалидност и че не трябва инвалида да ходи на място...това така ли е последното?
Иначе се чуда дали да не отида до Дупница с баща ми и там да гледаме на място.
От Дупница е малко сложен въпроса с колите 95% са измамници -така че по добре се орентирай към друго място
Не е зле да обиколиш и Горубляне просто ей така може да изпадне некоя оферта никога не се знае

- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега има 96та 75 коля и двигателя е 1.6 АЕЕ аз съм точно със същия малко по-малко распространен е но инъче е добър двигател пълна инжекция малко е странен държи 650 оборота на празен ход това да не те учудва ... но е доста пъргав и за градско е страшен на магистралата му липсват още 15сетина кончета но пак се държи добре тоя двигател след като спират да правят голф 3 се слага на шкода фелиция и даже на октавия ... ако искаш порастърсисе за АЕЕ или питаи ако те интересува още нещо ...
Последна промяна от spectrum на Пон 04 сеп 2006 7:48, променено общо 2 пъти.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абе лично мнение ама редките мотори не са за препоръчване.А иначе тя колата е 96 талон ама колко е стояла в автосалона и по складовете не се знае.И стига си се скапил на път и разходи.Не знам дали разбираш ама ще си копуваш кола в която ще се возиш,ще я водиш на сервиз и ще сипваш гориво минимум една година.Звъни по обяви караи оглеждаи ходи по автокъщи-ще се нагледаш ,ще се накараш и ще разбереш коя кола е добра.
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”