Въпрос Голф 4
- LeVsk1_FoReVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос Голф 4
Здравейте, колеги. Тъй като претърпях ПТП и сега се налага малко да ремонтирам голфа,искам да ви попитам дали частите стават от всички други четворки четириврати/двувтрати ( примерно носачи,биалетки,шарнири,карета,полуоска,калници, предна броня и т.н.) Ударът е от дясно и ще ми трябва предна броня,и по окачването абсолютно всичко от дясно,сигурно и ще ми трябва и колонката дето е от вратата дето отива долу до прага,че и тя замина.. Голфът е 1.9 ТДИ AHF мотор. Благодаря предварително, извинявам се ако темата не е за където трябва,но съм нов във форума.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: Въпрос Голф 4
Май само моторите са им различни, иначе ходавата част и тенекиите по-купите са еднакви на всичките.
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Биалетки със сигурност има поне два вида (май да бяха и три).
Карета има както със съчми, така и с трите лагера (примерно при мен на автоматика вътрешните са с лагерите). Закачването на двата вида карета нямат нищо общо и не са взаимозаменяеми.
Карета има както със съчми, така и с трите лагера (примерно при мен на автоматика вътрешните са с лагерите). Закачването на двата вида карета нямат нищо общо и не са взаимозаменяеми.
- LeVsk1_FoReVeR
- Автомобил:
- Двигател:
други мнения? Аз мисля,че по ходовата част е различно..
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами като звъннеш един телефон в Ауто+ примерно и им кажеш колата, годината и мотора ще ти кажат по каталог какво какво е. Най-бързо ще стане.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,аз бих те посъветвал да видиш скоростната кутия наред ли е,и тогава да предприемаш ремонти!Аз така в едно поло налях 1400лв,на вид беше много смешно удар в бордюр... викам си 100лв-200 и е ок.После след тия 1400,излезнаха шайба колянов вал,скорости поло 1.9д...там няма да ти кажа как трудно се намират и кви пари им искат на старо!Та според мен,направи и един оглед или я занеси на някой твой познат майстор да я прегледа и вече да си решиш.Ще я ремонтираш ли,или ще я продаваш след ремонта.Това е мойто мнение!
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
при страни4ен удар 6енкела се изкревя много лесно.и като взема6 друг 6енкел гледаи диаметъра на диска на твоя и на този дето взима6.Мисля 4е и от а3 пак стават.Носа4ите ляв и десен са еднакви разликата само е в 6арнира.И другото което е ако взима6 цял макверсон гледаи трите то4ки на пружините да са еднакви.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”