Пробит резервоар на голф3
Пробит резервоар на голф3
Колеги, пробиха ми резервоара на голфа като си го бях паркирал зад блока. Резервоарът беше пълен наполовина и всичко отишло . Една малка дупка най отдолу се вижда. Та въпроса ми е как да процедирам? Да се опитам да запуша по някакъв начин с нещо (лепило, тиксо, квот намеря), да налея наколко литра колкото да се дотътря до сервиза или да търся някой да ме дърпа? Може ли да се залепи по някъв начен или трябва друг? И има ли някой представа колко ще ми излезе втора употреба резервоар за голф 3?
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
Re: Пробит резервоар на голф3
На тези цени на горивата да рискуваш да лепиш
,около 20-30лв,е втора употреба(здрав)
примерен линк на колегата от вчера
viewtopic.php?f=57&t=261401&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%B0%D1%80+%D0%BE%D1%82+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84+3
Може да пуснеш и обява,че купуваш.

примерен линк на колегата от вчера
viewtopic.php?f=57&t=261401&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%B0%D1%80+%D0%BE%D1%82+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84+3
Може да пуснеш и обява,че купуваш.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
точно с "тиксо" ще го залепиш......

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Както каза колегата втора злоупотреба за 20 + монтажа колко да ти излезе - още 20 лв .
Я си представи сега залепения да акне някъде по пътя колко ще ти излезе
... ще сееш бензин на поразия
За да се домъкнеш до сервиза може сам да прецениш ... ако е много малка дупката може да я затапиш колкото да стигнеш .Аз съм завивал видия в дупка на пластмасов резервоар на трактор, но там неволята учи ... но и не се мъчи да откриваш топлата вода
.
Я си представи сега залепения да акне някъде по пътя колко ще ти излезе

За да се домъкнеш до сервиза може сам да прецениш ... ако е много малка дупката може да я затапиш колкото да стигнеш .Аз съм завивал видия в дупка на пластмасов резервоар на трактор, но там неволята учи ... но и не се мъчи да откриваш топлата вода

Последна промяна от red rider на Сря 13 апр 2011 20:25, променено общо 1 път.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Видичка, шайба, гарнитурка.
И 1 бира за идеята!
.................................................
Голяма ли е дупката?
И 1 бира за идеята!

.................................................
Голяма ли е дупката?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Най лесно му завий някой по-голям винт в дупката,колкото да го закараш до сервиза.С тиксо няма да стане 

- boar
- Автомобил: Golf III
- Двигател: ADZ 1995
Не му даваите такива идей ,земай втора ръка и си свиркай , 5 болта накръст са можеш и сам да си го смениш, не се занимавай да лепиш горивото ще разяде всичко......
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Аз бях дупнал моя отгоре като съм монтирал чейнджъра върху него - с видии в резервоара.
Един пластмасово-заваркаджия ми го направи по-добре от оригинален за 5лв. Но ако не ти се занимава или нямаш кой да ти го направи читаво - вземи си за 20тина лв. втора ръка.
Един пластмасово-заваркаджия ми го направи по-добре от оригинален за 5лв. Но ако не ти се занимава или нямаш кой да ти го направи читаво - вземи си за 20тина лв. втора ръка.
пусни си обява че търсиш и веднага сиг ще ти и пдоарят това е най непродаваната част в 1 голф.... и си заминават направо с купетата 

-
- Автомобил:
- Двигател:
В Бриколаж ли гледах ..или в Практикер-околовр.път.Люлин,Обеля..та на авто-щанда имаше някакъв "кит" за временен ремонт на дупка в резервоара.Не е крайно решение,но на път спасява,не съм го оглеждал подробно..
Колеги, оправих проблема. Намерих си един резервоар втора ръка. В крайна сметка запуших дупката с едно парче дърво и дъвка за уплътнение
, сложих 2 литра бензин и газ към кварталния сервиз. Абе пак се вътрих, ама поне оправихме колата. Благодаря за помощта!

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Сега сложи и газ!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”