Въпрос за корите под предния прозорец
Въпрос за корите под предния прозорец
Колеги, днес смених предно стъкло,но като си взех колата двете кори под прозореца не стоят както преди. Има разстояние между стъклото и корите,т.е. не са плътно прилепнали и ще влиза вода. Прилагам и снимка за какво говоря.Да го оставям ли така или да го уплътнявам с нещо и какво ?
- величков
- Автомобил: VW vento
- Двигател: ahu-1996
Re: Въпрос за корите под предния прозорец
намести гуменото оплътнение и ще легне 

-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
От естетична гледна точка-добре е да ги понаместиш,ама може и да ги "довършиш" при опита.От техническа гледна точка-това не е проблем,купето не разчита на тях.
Ама ми е интересно-преместили са ти стари винетки на новия джам(еле па оня пентаграм)
Или това е старият,щото май се вижда спукано...
Ама ми е интересно-преместили са ти стари винетки на новия джам(еле па оня пентаграм)
Още не съм снимал новото стъкло,това е снимка която имах от старото да покажа за кои пластмаси става дума. Значи да ги наместя първо,ако може ? А няма ли да влиза вода при компа? Знам,че има 2 пласта тая пластмаса ,ама все пак ?
ahhi написа:Още не съм снимал новото стъкло,това е снимка която имах от старото да покажа за кои пластмаси става дума. Значи да ги наместя първо,ако може ? А няма ли да влиза вода при компа? Знам,че има 2 пласта тая пластмаса ,ама все пак ?
Няма страшно,компа няма да се наводни,карай и се не бой
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”