кабели за свещи ??
кабели за свещи ??
Във Варна ми искат 130 лв за кабели BOSH за Голф 2 това нормална цена ли е ?? има ли смисъл да купувам такива ??
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
???
е убу ам за мен има ли такива кабели 4е моите бият ток като си покраи тях??musura написа:Едит: Нормално е, ама все пак напиши номера на мотора... За КР-а взех шампион силиконови за 90 кинта
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:в ауто+ нещата на Bosch са истински, има и турски и китайски неща но са под контрола на Bosch.
4-ри броя свещи БОШ...закупени от Ауто+ ми изтряскаха за 1000 километра
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
chefito написа:handycam написа:в ауто+ нещата на Bosch са истински, има и турски и китайски неща но са под контрола на Bosch.
4-ри броя свещи БОШ...закупени от Ауто+ ми изтряскаха за 1000 километра..... и аз пазарувах от там преди тази случка......не искам да ги оплювам, но се случи за мое съжаление и 20лв назад........
има някой части които трябва да се купуват от юнитрейд въпреки че са значително по скъпи.нали се сещаш че VW си поръчват свещи на Bosch всичко което е в точните граници отива за тях а другото на доста по ниска цена по магазините. за частите на Bosch в ауто+ гарантирам защото складовете на Bosch се намират до мястото където работя и виждам от къде им идват камионите със стока и какво има в тях, но свещи аз бих си купил от юнитрейд, от там си купих дори и термостата след като не уцелих няколко от други магазини.
-
golf_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
-
golf_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ???
andreyo написа:е убу ам за мен има ли такива кабели 4е моите бият ток като си покраи тях??musura написа:Едит: Нормално е, ама все пак напиши номера на мотора... За КР-а взех шампион силиконови за 90 кинта
Аз ги купих от местния магазин на Тех-ко, неможе във Варна да нямат магазин, но ако не намериш, мога да проверя, че са мои хора тук. Иначе кабелите са ОК и след като смених старите и сложих нови свещи NGK просто разликата беше очевадна.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ico74 написа:ако искате мога да ви взема полски силиконови със сертификат за качество аз карам с такива вече около 18000км и съм доволен за сега цената им беше кам 50лв комплекта
Ице, от къде, бе братче?!?
Аз моите вече ги смених... за около 120 кинта, ама това определено ме зинтигува!
Има ли и други приятни изненади на това място?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”