Старт бутон

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
NEDD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Старт бутон

Мнениеот NEDD » Пет 01 сеп 2006 4:20

Здравеите, днес ми се случи нещо мноого гадно.. Сядам в колата и се опитжам да запаля, вартя клуча и ... нищо, пробжам пак , натисках го на каде ли не ( преди това помагаше) но не иска и не иска да заварти!! Добре че имаше приятел с мене че да бутне малко, срам..
Колата е Мк2 ГТИ 16В КР. Та утре сигурно ще се опитам да извадя клуча и... абе даите сажвт какжо да пражя, мисля да си слагам бутон, ама не знам каде да вържа кабелите... Ако някои е пражил тожа преди или си има някаква идея - бредварително благодаря! Или поне кайете кои 2 кабела да изжадя и да ги цъкам под таблото :) бахти не ми се бута апак жсеки ден сам на работа. Благодаря!
поправи си малко правописа, че нищо не се разбира!
mod edit: Vlad777

Потребителски аватар
kbot
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kbot » Нед 10 сеп 2006 19:14

И аз така ...
При мене кабелите са червени и дебели, единия е с черна ивица.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Старт бутон

Мнениеот Ludia » Нед 10 сеп 2006 19:23

NEDD написа:Здравейте, днес ми се случи нещо мноого гадно.. Сядам в колата и се опитвам да запаля, вартя ключа и ... нищо, пробвам пак , натисках го на къде ли не ( преди това помагаше) но не иска и не иска да завърти!! Добре че имаше приятел с мене че да бутне малко, срам..
Колата е Мк2 ГТИ 16В КР. Та утре сигурно ще се опитам да извадя ключа и... абе дайте съвет какво да правя, мисля да си слагам бутон, ама не знам къде да вържа кабелите... Ако някой е правил това преди или си има някаква идея - предварително благодаря! Или поне кажете кои 2 кабела да извадя и да ги цъкам под таблото :) бахти не ми се бута пак всеки ден съм на работа. Благодаря!
поправи си малко правописа, че нищо не се разбира!
mod edit: Vlad777

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”