проблем соборотите
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
проблем соборотите
здравейте имам следния проблем и искам да се съветвам с вас какво да правя на последък колата почна да ми прави парчета карам я на газ.Иначе първо пали на бенз после прехврълям на газ та като запаля играят на бензин оборотите а на газ държи високи,даже като я карам след това ми дърпа засилва ми колата и педала ми играе чак незнам какво става някой ако знае нека помага колата е голф 1.6 моно инж. карбуратор абу мотор
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем соборотите
провери си стъпковото моторче 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
naskoextreme написа:здравейте имам следния проблем и искам да се съветвам с вас какво да правя на последък колата почна да ми прави парчета карам я на газ.Иначе първо пали на бенз после прехврълям на газ та като запаля играят на бензин оборотите а на газ държи високи,даже като я карам след това ми дърпа засилва ми колата и педала ми играе чак незнам какво става някой ако знае нека помага колата е голф 1.6 моно инж. карбуратор абу мотор
....грешки в компютъра,износен ТПС,стъпков мотор....ДИАГНОСТИКА на декодер...
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте ходих на майстор и се оказа от ТПС нещо си там потенциометър на дроселовата клапа нещо такова та тва ТПС било плочката каде и колко пари мога да я намеря и може ли само нея да сменя
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”