колеги, ето го и проблема - преди няколко дни сложих новите барабани, но затегна гайката много защото има6е голям луфт и сега лагера и барабана не искат да излезнат. Пробвах всичко, но не стана. Моля помогнете!!!
Последна промяна от ivo_vr6 на Чет 02 юни 2011 21:44, променено общо 1 път.
Едва ли е от гайката.Трябва да върнеш нагоре конуса на "саморегулиращото у-во".През един от отворите за болтовете бъркаш с отверка и буташ нагоре конусчето.Ако се сещаш за кое имам впредвид- него го дърпа пружинка право надолу.А гайката в никакъв случай не я стягай силно,трябва да оставиш хлабина в лагерите,инак се повреждат 100%.
както колегата е написал най вероятно лагера се е прецакал от стягането и е запакел и не иска да излезе дарпай сас злоба и после си изакрай остатака от лагера и си тури нов!
свалих барабаните много лесно . Купих скоба, но няма6е как да захвана и трите скоби и тогава ми хрумна да счупа ван6ната част на лагера така че ,задният лагер да може да мине през него. После захвана лагера (е каквото бе6е останало от него) с скоба и го извадих. Ще помола да ми кажете с колко се затчга болта. Благодарч на всички за мненията!!!