стържене при отнемане на газта
стържене при отнемане на газта
колеги нещо ми стърже отпред при отнемане на газта шума не се променя при завои когато колата е по инерция шума е по слаб.Днес забелязах че на ляво вътрешно каре маншона е доста омаслен,възможно ли е шума да е от карето,колата е г31,8абс
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: стържене при отнемане на газта
Залагам на лагери на скорости.... Може и да е карето,ама не ми се мисли колко трябва да е останало на сухо,че да стърже така...

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Не! При ускорение се обира луфта! Е точно преди да гръмнат поради липса на масло и да им отидат съчмите по зъбните колела от което скоростната кутия ще стане на сол,ще почнат да вият и при ускорение! Лично изпитано...

ск котия не е оставяна без масло,значи като се замисля шума не е точно стържене а някакво тъпо тракане
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Е а сега обясни..тракане ли е или е стържене. Тракането може да ти е от каретата.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
и аз залагам на кутия.Може6 да я 4уе6 колко вие като вдигне6 едното колело във въздуха пали6 вклиучва6 5-та засилва6 до 120-130 освобождава6 и веднага гаси6 мотора.И не я засилваи прекалено много да не хвъкне някое желязо.
колеги стърженето или чукането и аз не зн. как да го обесня се чува само от лявата полуоска от дясно няма шум
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”