Проблем ли е или е "нормално"?
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем ли е или е "нормално"?
Въросите са ми малко глупави и вече зискавани сигурно но все пак реших да попитам.Количката е Голф 3 1.8АБС.По принцип според мен въвеше доста добре досега.Но забелязах няколко работи:При повечко настъпване около 3500об -4500об се усеща някво пракасване.Сащо така като вдигне високи обороти звукът нещо заглъхва(тва се усеща доста ясно защото колата има дупка на средното гърне и на по малки обороти боботи яко).Сащо така преди два дена се наложи малко да я понатоваря(три момчета с обща маса около 240кг
)и ми се стори че колата напрово умря.Никаква мощност много слабо ускорение на 2-ра и 3-та направо ужас
Знам че тези коли не са бегачки и че не ускоряват бързо но чак пак толкова.Сега ще кажа и няколко работи от които мало ме е
ама:Масло не е сменяно от повече от 20000хил.км,въздушен филтър и тои толкова май,свещи не са сменяни от когато е вкарана колата(160000хил.км а сега е на 212000
).Ако може някой да ме насочи кво е наи добре да няправя или къде в Стара Загора да отида да я прегледат да казва.
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
И само за сравнение днес се возихме в едно Рено 19 1.7 75кс пак толкова хора и за съжаление вървеше доста по уверено от голфо

Последна промяна от Ludiq на Нед 17 сеп 2006 22:55, променено общо 1 път.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Re: Проблем ли е или е "нормално"?
Ludiq написа:Сега ще кажа и няколко работи от които мало ме еама:Масло не е сменяно от повече от 20000хил.км...
Вземи смени маслото, че може въобще да спре да се движи горкия голф.
mod edit: vaskoto1
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
smurf написа:ами не би трябвало да е много пари самата проверка, мисля че и с просто око се виждат големите дупки (ако има такива), вече за катализатора....не знам....но ако колата е над 150 000км и още е там, по-добре да бъде остранен
Дупка има на среднота гърне,за други незнам.А за катализатора ми разправят че не е хубаво да се маха щото може да ме прецакат на прегледа.Има ли нещо вярно?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
ако беше така най вероятно 85% от колите в форума щяха да са спрени от движене-смяняй го тоя катализатор ,сигурно се е запушил и затова се спъва колата и по трудно набираLudiq написа:smurf написа:ами не би трябвало да е много пари самата проверка, мисля че и с просто око се виждат големите дупки (ако има такива), вече за катализатора....не знам....но ако колата е над 150 000км и още е там, по-добре да бъде остранен
.А за катализатора ми разправят че не е хубаво да се маха щото може да ме прецакат на прегледа.Има ли нещо вярно?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”