Здравейте,
Пускам тази тема защото попаднах на задни накладки МЕНТЕ. Накладките са Textar и ги купих от Ауто+ . Започнаха да скърцат от време на време. Мен това много ме дразни и не искам да си скапя новите дискове. Един приятел попадна на същите менте накладки от Ауто+ горе долу по същото време като мен. Преди един месец някъде. Та въпроса ми е от къде да си купя свястни накладки които да са истински.
От къде да си купя читави задни накладки за Голф 2
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От къде да си купя читави задни накладки за Голф 2
това за скърцането е много относително колега,не означава че накладките са непременно менте.А и не ми се вярва Ауто+ да ти продадат ментета...мна знам ли.
Ето ти един пример при мене колата с дискове плътни Pagid и накладки чисто нови АТЕ скърцаха при спиране.След смяната на дисковете с вентилирани TEXTAR без да се сменят накладките скърцането изчезна завинаги при всякакви условия.Ха сега де???
Преди години ми скърцаха оригинални накладки с щампата на VW-лукас.
Новите ти дискове каква марка са?Има значение какви дискове с какви накладки слагаш.
Ето ти един пример при мене колата с дискове плътни Pagid и накладки чисто нови АТЕ скърцаха при спиране.След смяната на дисковете с вентилирани TEXTAR без да се сменят накладките скърцането изчезна завинаги при всякакви условия.Ха сега де???
Преди години ми скърцаха оригинални накладки с щампата на VW-лукас.
Новите ти дискове каква марка са?Има значение какви дискове с какви накладки слагаш.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вземи си феродо!
аз съм доволен от накладките - не скърцат , спират и доста цапат джантата
и да взех ги от евро07 за около 40 лв
старите които свалихме от колата донор бяха текстар на по-малко от 2К км спукани през средата!всичко е менте а ауто+ си въртят стока с останалите вериги което е нормална търговска практика и ментетата само сменят продавача си
така че не знам какво толкова се учудвате 
аз съм доволен от накладките - не скърцат , спират и доста цапат джантата
и да взех ги от евро07 за около 40 лв
старите които свалихме от колата донор бяха текстар на по-малко от 2К км спукани през средата!всичко е менте а ауто+ си въртят стока с останалите вериги което е нормална търговска практика и ментетата само сменят продавача си
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Относително е дали са менте. Чел съм много теми за наклаки и доста хора се оплакват от нови. Аз също смених преди около година и сега голфа спира като влак... чак ме хваща срам понякога 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
А спират ли?
Кат скърцат, усили си радиото!
Кат скърцат, усили си радиото!

- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дисковете са нови Zimmerman пак от Ауто+ а дали спира според мен спира но е много дразнещо. Преди време на стария голф смених предните накладки с Delphi и те прискърцваха и износиха диска накриво а преди това си беше идеално износен с много малък ръб, така че за мен не е нормално да скърца и май ще се купуват накладки от Италианеца за по 10лв и това е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”