Актуална цена на ангренажен ремък за Голф 3?
Ами днес отивам в магазин-сервиза дето си пазаря авточасти и ми обявяват цена 45 лева за ангренажен ремък Голф 3 1,6 Ми марка Гейтс:shock На предната ми кола-Ауди 80 го купих преди няколко месеца,от същия магазин-сервиз,пак марка Гейтс на цена 12 лева
Та въпроса ми е Инфлацията ли не е това което е,или частите за Фолксваген са близо 4 пъти по-скъпи от тези на Ауди?!?
- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
И моят е Geitz,точно от магазина на сервиза където го смениха(у наше село)-45лв. само ремъка.И кутията му беше хубава... 
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Толкова е ремъка за АБУ мотора.
Айде другите които не са наясно за какво става дума да не дават акъл.
За 1.8моното наистина е 10-12 лв ремъка, но за АБУ-то винаги си е бил по-скъп + това НЯМА ролка на тоя мотор. Последния път го взимах около 33-35 лв, но от известно време доста скочиха цените на частите на много места.
За 1.8моното наистина е 10-12 лв ремъка, но за АБУ-то винаги си е бил по-скъп + това НЯМА ролка на тоя мотор. Последния път го взимах около 33-35 лв, но от известно време доста скочиха цените на частите на много места.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Да ме извини колегата че му питам в темата.Към niksi и колегите-като ми сменяха ремъка майстора каза водната помпа била добре,слушаха я въртяха я, и не са ми я сменили,вече карам така 5000км.Звуци от нея няма.Да я сменя ли че май се тва ми е в главата да не стане беля...
?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
°niksi° написа:Толкова е ремъка за АБУ мотора.
Де да беше толкоз....24 лв едрова цена.....35 магазинска....германски GATES.....наистина добър!
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Re: Актуална цена на ангренажен ремък за Голф 3?
АКО Е ОБИКНОВЕН 1.6 РЕМЪКА ПРИ МЕН НА АЕ е 11.10 лв ако е 1.6 16V ТОВА Е 16.50 ПАК НА АЕ
ЗА АБУ Е 18.60 НА АЕ и 22.60 на DAYCO
ЗА АБУ Е 18.60 НА АЕ и 22.60 на DAYCO
Последна промяна от Ikov_VR на Пет 16 май 2008 8:37, променено общо 1 път.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
nikolai_an написа:колега,и аз съм с 1,6 абу и ремъка го взех за 42 лева,наистина този мотор няма обтяжна ролка!и моля колегите които неса наясно да не пишат! и аз взех ремък от 16 лв.,но се наложи да го върна и да доплатя!така е-ние с абу мотороте сме специални!![]()
![]()
![]()
![]()
КОЛЕГА само да те светна по въпроса че продавам авточасти и съм малко по наясно от теб с тея работи а това че на теб са ти набутали този ремък като за 2 си е твой проблем и се замисли малко преди да пишеш защото обиждаш хората който си разбират от работата !!!!
- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”