Мерси!

_DIESEL_POWER_ написа:Имам същия проблем,дистанционното ту работи ту не, батерии сменях, отварях го за да го почистя и все си е така.
Колежке, ти реши ли проблема?
PyMu написа:_DIESEL_POWER_ написа:Имам същия проблем,дистанционното ту работи ту не, батерии сменях, отварях го за да го почистя и все си е така.
Колежке, ти реши ли проблема?
Нищо не съм му правила, защото повече не се появи този проблем... Всъщност само още един път оттогава не искаше да се заключи, но заключих ръчно, после пак с копчето пробвах и пак си проработи... Така, че всичко на всичко 2 пъти ми се е бъзикал.
А ти как го отвори да почистиш и смениш батериите? (Под "дистанционното" имаш предвид фабричния ключ, нали?) На мен ми казаха, че не трябвало да се отваря от друг, да не се изтриела паметта на алармата. Значи все пак може? Я ми обясни, че ми стана интересно...С връткането на ключа и едновременно натискане на копчетата ли го направи?
niks76 написа:ето ти ключа на палатката![]()
на бравите на вратите , ако има малко луфт между палчето за ръчно отключване и заключване и не си пасне на нулево положение дистанционното не работи -микретите отчитат друга позиция и блокират дистанционната функция
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта