Привет на всички, колата е голф 2 88г. 1.8 GX с механична инжекция, има газово от почти година. Проблема е следния:
Колата пали на газ, върви, но не държи обороти. На бензин не работи изобщо, даже като е запалена и обърна на бензин пак гасне. Съмняваме че е заминала бензиновата помпа защото от доста време жужи(вие). Въпроса ми е дали наистина е от нея проблема, да погледна ли нещо друго преди да я сменям, как мога да разбера точно коя помпа е здала багажа(да ги замеря или проверя по някакъв начин) и ако проблема наистина е от там от какви мотори мога да търся помпа.
голф 2 88г. 1.8 GX - Проблем с бензинова помпа ?
Re: Проблем с бензинова помпа ?
Преди малко отворих колата и може би проблема не е в помпата. Въздушния филтър е напоен с бензин, мисля че тече от разпределителя на горивото(не знам точно как се казва). Дали се е прецакал той или при преминаване на газ бензина не спира, колата се дави и затова тече(възможно ли е това). Всяка помощ ще ми бъде от полза .
Re: Проблем с бензинова помпа ?
Извинявам се първо на автора на темата , че ще задам подобен въпрос към колегите.
Има ли смисъл от вълнения , защото мойта помпа е много шумна. Като цъкна на контакт и се чуват все едно две пръскания на помпата за чистачките. Даже някой път по силни !
Смених горивния филтър с мисълта че шума ще олекне ама не. Въпроса ми е по принцип ли е така за тези мотори с две бензинови помни или мойта е на път за гробищатата. 
Има ли смисъл от вълнения , защото мойта помпа е много шумна. Като цъкна на контакт и се чуват все едно две пръскания на помпата за чистачките. Даже някой път по силни !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”