теч на радиатора-Голф 3 1.8/90 1992г
-
Cvetomir-Panchev
- Автомобил:
- Двигател:
теч на радиатора-Голф 3 1.8/90 1992г
Здравейте колеги за втори път имам теч от големия радиатор,възможно ли е да сложа добавка за втори път.Първият път беше преди 7-8 месеца и теча спря,а сега сълзи от друго място.Добавката е в малка синя тубичка,но забравих как се казва беше нещо с R.Приемам предложения от къде мога да си купя изгоден и качествен радиатор,ако не става с добавка.
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Re: теч на радиатора-Голф 3 1.8/90 1992г
Виж най - добре как вървят радиаторите и ако не ти оттърва сипвай добавката. Със такъв голф съм и аз и миналото лято започнах да губя антифриз, ама по малко и един приятел ме посъветва да пробвам с кафе, но такова което е сварено вече - от кафемашина, защото при него подействало, е и при мен подейства. Спрях да губя антифриз - всичко си работи нормално. Аз по начало се съмнявах за казанчето на парното и понеже си е приключение да го сменям намерих временно решение. Ама временно временно - ето цяла година изкара вече и то на здрава езда. Виж сега - повечето форумци със сигурност няма да те посъветват това с кафето, ама ти си знаеш. Айде успех!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Нов радиатор..120-130 лв...добавка против теч=запушено радиаторче на парното и тогава
....пак 120 лв за нов радиатор+60 лв радиаторче на парното+100 лв за работа....+
....пак 120 лв за нов радиатор+60 лв радиаторче на парното+100 лв за работа....+

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Radweld или нещо подобно трябва да е добавката.
Както казват колегите - слагай нов, евтин все ще ти изкара няколко години.
И се приготви за радиаторче на парно, че иде зима а парното няма да ти е читаво след добавката.
Както казват колегите - слагай нов, евтин все ще ти изкара няколко години.
И се приготви за радиаторче на парно, че иде зима а парното няма да ти е читаво след добавката.
-
MITAKA_STZ
- Автомобил:
- Двигател:
Ами имам идеално радиаторче за парното ама ще го давам по тънко,че е втора употреба,а иначе е почти ново. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”