Бора - различните пакети?
Бора - различните пакети?
колеги,някой спец може ли да ми каже различните пакети(изпълнения) за бората.има комфортлайн и други там.кажете ако знаете и кой пакет какво предтавлява.не мога да намеря нищо във форума и затова ви питам вас.
-
apolon
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Бора - различните пакети?
Намираш си лепенката в багажника и я снимаш.После я вкарваш в компа и я разпечатваш.Ако това неможеш,то рпеписваш всичко буква по буква.После влизаш в сайта volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect откъдето се разшифрова всяко едно означение.
Отделните въэможности са:
1.Силов агрегат- стандарт или спорт(Стандартен или фабрично модифициран двигател-с около 15-20 магарета отгоре)
2.Окачване- стандарт;комфорт или спорт
3.Оборудване на купето-стандарт;комфорт или спорт;както и комбинации м/у тях,когато колата е поръчкова-от това зависи дали имаш ABS;EDS;ASR;ESP ,също така и подгряването на огледалата и седалките;климотроника ;разни датчици и т.н. и т.н.
Моята се оказа поръчкова и е силов агр.-спорт;окачване-комфорт;оборудване-комфорт+спорт.
Надявам се да съм бил полезен.
Отделните въэможности са:
1.Силов агрегат- стандарт или спорт(Стандартен или фабрично модифициран двигател-с около 15-20 магарета отгоре)
2.Окачване- стандарт;комфорт или спорт
3.Оборудване на купето-стандарт;комфорт или спорт;както и комбинации м/у тях,когато колата е поръчкова-от това зависи дали имаш ABS;EDS;ASR;ESP ,също така и подгряването на огледалата и седалките;климотроника ;разни датчици и т.н. и т.н.
Моята се оказа поръчкова и е силов агр.-спорт;окачване-комфорт;оборудване-комфорт+спорт.
Надявам се да съм бил полезен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”