3-та поредна скоростна кутия се чупи - голф4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
marto_S
Автомобил:
Двигател:

3-та поредна скоростна кутия се чупи - голф4

Мнениеот marto_S » Нед 29 май 2011 0:18

(Molia za izvinenie moderatorite no,ponezhe ne sam v bg.i nqmam kirilica na komp.)Za 2 meseca mi otidoha tri skorostni kutii,(golf4,avtomat.)s poslednata izminah edva 850km(za tri dni)i izvednaj kolata sprq,pochna da buksuva,da pridarpva i nqkavo mnogo gadno trakane se chuva6e v nachaloto no sled nqkolko km. otshumq(trakaneto) i veche se chuva savsem leko.Za treti put veche taka se poluchava (a tezi skorosti bqha novi) Nqkoi da dade ideq zashto taka se poluchava s tazi kola!!!

За 2 месеца ми отидоха 3 скоростни кутии,(голф4, автомат). С последната изминах едва 850 км (за три дни) и изведнъж колата спря,почна да буксува, да придърпва и някакво много гадно тракане се чуваше в началото, но след няколко километра отшумя (тракането) и вече се чува съвсем леко.За трети път вече така се получава (а тези скорости бяха нови). Някой да даде идея защо така се получава с тази кола.

Потребителски аватар
bobi_diesel
Автомобил:
Двигател:

Re: 3-та поредна скоростна кутия се чупи - голф4

Мнениеот bobi_diesel » Нед 29 май 2011 20:16

Инфо за мотора,за скоростите :?:

Потребителски аватар
MAYKI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MAYKI » Нед 29 май 2011 20:23

Кой ги е правил или само 2ра ръка си купувал скорости аз карам само автоматици и смея да твърдя че са доста по здрави от доста голям процент механични
а относно ако става дума за колата от гаража беше до скоро по обявите помпа дюза 101 или 116 беше с типтроник кутията е японска 5 степенна

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Пон 30 май 2011 9:44

Да наистина, кажи къде ги правиш (махане/слагане) защото аз посетих два известни сервиза в София за автоматици (така да се запозная с хората) и останах предимно с негативно мнение. Добре, че автоматите които карам са здрави и нямат нужда от ремонти, че на тези ме е страх да си оставя колата. Подкрепям MAYKI, над мен - автоматите на голф 3 и 4 са супер корави и след незнайни километри дават разни дребни и незначителни проблемчета.

Потребителски аватар
ulian.ivanov
Автомобил: Голф4 автомат 90к
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ulian.ivanov » Съб 02 май 2020 6:41

Колега голф4 автомат 90к.,1.9тди,вървеше идеално без да придърпва.изведнъж остана на 2скорости.дава грешка някакъв дадчик отгоре на кутията бил,под тампона на двигателя.можели от него да е и започна да рита при превключване. Без да искам залях с вода отгоре и започнаха проблемите. Преди това я карам вече 4месеца не се усещаха като превключваше.благодаря предварително.кажете в варна майстор,читав

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”