разход на гориво golf3
-
- Автомобил:
- Двигател:
разход на гориво golf3
здравейте колеги искам да ви питам как да си настроя дисплея да си гледам разхода на горивото колата е golf3 1.6 gl 93г.благодаря предварително.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: разход на гориво golf3
няма как да стане раотата ако нямаш борд комутерalgerin написа:здравейте колеги искам да ви питам как да си настроя дисплея да си гледам разхода на горивото колата е golf3 1.6 gl 93г.благодаря предварително.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:няма как да стане раотата ако нямаш борд комутерalgerin написа:здравейте колеги искам да ви питам как да си настроя дисплея да си гледам разхода на горивото колата е golf3 1.6 gl 93г.благодаря предварително.само ГТИ и ГТ имат тая шукария
и тя е толкова верна че немам думи, аз въобще не я гледам че като почне с некви разходи от сорта на 7л и викам нема смисъл.хаххаха

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
то и аз съм такаKozunak написа:landwarrior написа:няма как да стане раотата ако нямаш борд комутерalgerin написа:здравейте колеги искам да ви питам как да си настроя дисплея да си гледам разхода на горивото колата е golf3 1.6 gl 93г.благодаря предварително.само ГТИ и ГТ имат тая шукария
и тя е толкова верна че немам думи, аз въобще не я гледам че като почне с некви разходи от сорта на 7л и викам нема смисъл.хаххахаако харчеше толкова градско щях да се оженя за тая кола.

Kozunak написа:landwarrior написа:няма как да стане раотата ако нямаш борд комутерalgerin написа:здравейте колеги искам да ви питам как да си настроя дисплея да си гледам разхода на горивото колата е golf3 1.6 gl 93г.благодаря предварително.само ГТИ и ГТ имат тая шукария
и тя е толкова верна че немам думи, аз въобще не я гледам че като почне с некви разходи от сорта на 7л и викам нема смисъл.хаххахаако харчеше толкова градско щях да се оженя за тая кола.
Ако наистина ти показва 7л, когато караш предимно в градско, можеш да бъдеш сигурен, че не показва верно!

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
naskogolf написа:По принцип не би трябвало да греши защото съм с газов инжекцион и дали работи на бензин или газ количеството въздух трябва да е едно и също.
На теория е така, но неможеш да си 100% сигурен

пп. Аз на моя вярвам горе долу, но дали защото просто искам да му вярвам незнам... На среден разход по магистралата ми дава 6.7-7,5 ... а на моментен разход до 8 ( това при скорост не повече от 120-130 ). В града под 10 не ми е показвал като се има в предвид че съм от най-кротките голфаджий

-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво се чудиш-аз потвърждавам,че и моя показва толкова и съм сигурен,че е точен.При около 80km/h съм най-икономичен-падал ми е до 5,8.При 120-130км/ч показва около 7.При 140-150км/ч на климатроник показва около 8,5.Градско обикновенно -10,5-11-12 може и повече,аз настъпвам.С по-високооктанов бензин разходът ми пада малко-с около 0.5л на 100км.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”