pedalchobaba написа:Тази крушка фасунка няма. Навива се направо на платката.
Май такъв LED няма да намериш, ами щом си толкова навит, се приготви да правиш мутации.
То и самата крушка на снимката е доста скъпа. Не помня, колко я купувах преди време, но беше няколко лева. С поръчка.
skotis написа:От къде я намерихте тази крушка? Аз нямам такава в Голфа. Сменил съм всички крушки с лед
Haralampi написа:Не се занимавай с глупости (просто съвет)!
Освен ако не инвестираш добра сума в светодиодни крушки се приготви за "дискотека" само след няколко седмици или ако си късметлия -месеца. След N смени на различни мигащи светодиодни (на всеки 2-3-4 месеца нещо заминаваше), миналата седмица си върнах оригиналните крушки и спрях да инвестирам пари и време в глупости.
Има смисъл едиснтвено ако инвестираш в истински, качествени БЕЛИ светодиодни, които обаче струват по около 20-30 лв парчето - т.е. да вложиш 100-ина лева. Ама за добро или зло се намира поне при мен къде другаде в колата да ги вложа приоритетно
Vask0 написа:иначе така да го оставя отпреде да е лед пък отзаде нормални крушки е повече от грозно
Haralampi написа:Vask0 написа:иначе така да го оставя отпреде да е лед пък отзаде нормални крушки е повече от грозно
За това спор няма
Vask0 написа:Haralampi написа:Vask0 написа:иначе така да го оставя отпреде да е лед пък отзаде нормални крушки е повече от грозно
За това спор няма
то ако почне да ми прави такива номера и аз бих направил като тебе да си върна старите...дано да не се налага,че ще ме е яд![]()