ел.отопляеми седалки на голф3
ел.отопляеми седалки на голф3
ЗДР. Искам да ви попитам купих си рекаро салон за моито голфче и салона е с подгряване мога ли да си я ползвам по някакъв тази екстричка при положение че голфа ми няма инсталация за ел.отопляеми седалки значи под седалките стоят някакви релета и букси за седалката и облегалката.Мерси предварително
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: ел.отопляеми седалки на голф3
Сам си си отговорил.
Както си видял релетата и буксите, за тях трябва инсталация да се прокара до бушониерата и трябват бутони за подгрева.
За съжаление не мога да ти дам детайлно инфо, но някой друг колега.....
Както си видял релетата и буксите, за тях трябва инсталация да се прокара до бушониерата и трябват бутони за подгрева.
За съжаление не мога да ти дам детайлно инфо, но някой друг колега.....
аз и на мен ми мина през ума че може да е така ама назнам дали едно захранване и един ключ ще ми свършат работа и колко серозна трябва да е инсталацията за тези "реотани",е това не ми е ясно то1но как става
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Трябва ти инсталацията и бутонът за да стане като хората 
от този голф дето взех седалките са му взели цялата инсталация барабар с ключетата,затова питам за някои аналогов вариант
става да се направи и с обикновен ключ ,примерно като за подгрева на задния джам ,ама седалката ще бачка се на max ... друго си е се пак като имаш степени, на моя голф едната седалка съм я вързал директно без степени ,защото единия ми модул липсваше и в ауто+ ми искараха цена от порядака на 60 лв...
по принцип под седалката има 2 букси едната за сед. другата за обл. как им се поддава ток точно искат ли пак да има реле или тяхното им стига.Какво трябва + и - през ключ ли само.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
morrty написа:по принцип под седалката има 2 букси едната за сед. другата за обл. как им се поддава ток точно искат ли пак да има реле или тяхното им стига.Какво трябва + и - през ключ ли само.
Тука вече съм озадачен, понеже мисля, че буксата е само 1 за подгрева.
Имат 2 букси тия, които са с AirBag в седалката, но те са изключително редки!
Снимай буксите и дай да ги видиме!
Както кабела с буксата за релето съм го отделил тои не се вижда номера СР-01 то е за релето,от "висяшите"кабели женската е за обл. а другата е за седалката и една която е захваната за една ламарина,седалките са БЕЗ възглавница.От Г3 ГТД с вс.екстри и има6е някаква табела KARMAN или нещто такова.
момчета нямате ли идея за какво става на вапрос,че ме е страх да не омажа нещо ако има подам +
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Това открих като схема колега.Виждам някакви контролери за пътник и шофьор,най-вероятно регулират температура-за да не ти се опече задника с тея екстри
.Какво аз виждам по схемата:нагревател гръб,нагревател задник,термодатчик,бутон за реглаж на силата (с осветление,да му се радваш) и тея шибани контролери.Може би колега който ги има заводски ще ти каже къде са и т.н.
мерси е това го търсих бая време,сега е време да поработя върху тях
ГЪЗОНАГРЕВАТЕЛИТЕ
ГЪЗОНАГРЕВАТЕЛИТЕ
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Обърни внимание че нагревателите са свързани Последователно!.Не ги фраскай сами към 12в защото ще ги опукаш.Друго важно нямаш като свързване.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
bobocamaro написа:Това открих като схема колега.Виждам някакви контролери за пътник и шофьор,най-вероятно регулират температура-за да не ти се опече задника с тея екстри.Какво аз виждам по схемата:нагревател гръб,нагревател задник,термодатчик,бутон за реглаж на силата (с осветление,да му се радваш) и тея шибани контролери.Може би колега който ги има заводски ще ти каже къде са и т.н.
Ако дадеш схема и за Мк2 цена няма да имаш, колега

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”