Идеята е следната - цяла тръба на 63мм от турбото с едно резонаторно гърне и краино спортно гарне.Колеги, интересува ме какви са плюсовете и миносите и дали ще ми създава някакви проблеми колата. Мерси предварително
Ето колега, говори с професионалисти в тази област и ще знаеш най-точно за какво иде реч.Това е писано от колега които е правил тази процедура
Колега, ако търсиш качествена генерация поразгледай тук или най-добре звънни на Драго - http://www.extreme-tuning.bg/. Моята генерация (ф60x1,5 mm, неръждавейка) е правена при тези момчета (при тях ме пратиха хората от PROSPEED) и трябва да ти кажа, че не знам някой да е в час повече от тях, а за качеството на работа те оставям да прецениш сам...
Всичко ти опира до качественото крайно гърне. Аз съм точно така, ама накрая си е оригиналенREMUS. Тихо, колкото трябва и когато трябва. На определени обороти - инфразвук.
Ако мислиш да минеш с крайно турско-китайско говно - ще пърпориш като редосеялка. Лично мен това би ме вбесявало и бих потънал в земята от срам, барабар с пишманската си "бегачка"... А пък за минаване на ГТП - ни гък, ни мък...