купе за голф 3
-
joro99
- Автомобил:
- Двигател:
купе за голф 3
имам голф 3 92г. 1.8i.купето му е усукано и неможе да се управи,има и пукнатина по щитапод педалите.мисалта ми е продават ми купе за 400лв.-необорудвано,рентабилно ли ще е да го купя и да почна да го накачам цялото с моите части,заслужава ли си.трудно ли става всичко това.требва ли да регистрирам колата с новата рама,и какви документи требва да има купето което ще купвам.благодаря
- Golf6000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: купе за голф 3
колега моето мнение е да не се занимаваш много нерви и пари ще ти струва това да раскачаш от твойта тепърва да ги нагласяш частите и после във кат по добре си вземи друга кола и частите от твойта който ти харесват да си ги слагаш на нея другото го продавай тва е моето мнение успех и поздрави
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Няма невъзможни неща. Можеш да наредиш всичко от твоя автомобил по другото купе и да си караш със тези номера НО ТОВА Е НЕЗАКОННО
Ako стане ПТП и има пострадал(и) НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ като я вкарат в КАТ за проверка на спирачките и сверят рама и двигател ше те
много яко. За да стане законно трябва след като прехвърлиш всичко автомобила да мине технотест като докато това не стане няма право да стъпва на пътя на собствен ход,теглене,колесар. Само на платформа т.е. и 4-те кола да нямат допир със асфалта 
много яко. За да стане законно трябва след като прехвърлиш всичко автомобила да мине технотест като докато това не стане няма право да стъпва на пътя на собствен ход,теглене,колесар. Само на платформа т.е. и 4-те кола да нямат допир със асфалта - Shanovec
- Автомобил: WV POLO 6N1 Golf mk4
- Двигател: AEX 1997 AKL 1999
напълно подкрепям колегата. няма смисъл да зимаш ново купе и да почваш всичко от начало. освен че ще имаш ядове по напасването на чати, няма да ти липсват такива и в кат 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”