ел. стъкло Голф 3 GT 94г.
-
ivelinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
ел. стъкло Голф 3 GT 94г.
С риск да има такава тема вече ще постна тази, защото търсих но не можах да открия същото запитване. Значи проблема е във пасажерската врата и по-точно в ел. стъклото. При натискане на копчето се чува само едно цъкане и това е. Прозореца не помръдва и от както имам колата (3-4 години) не е работело, просто наскоро започнах да я карам и реших да го оправя този проблем. Отварях кората и гледах механизма, единственото което успях да видя е че на едната релса жилото е доста хлабаво. Не съм много запознат със механизма на ел. стъклата затова пиша тук. Също така дали от задна врата ще стане механизъм на предната защото на задните врати стъклата работят и ако стават дали ще мога да ги сменя. Благодаря предварително и извинявайте ако вече има такава тема.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ел. стъкло Голф 3 GT 94г.
Не са еднакви предните и задните механизми.Продават се само механизмите нови без мотор4ето и не са скъпи.При теб се е скапал механизма.
- inzovo
- Автомобил:
- Двигател:
Най вераятно е механизъм
Имах го същия проблем колега
Сменяй го и си свиркай 
Имах го същия проблем колега
Сменяй го и си свиркай 
-
ivelinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси много. Ще потърся тва чудо колко пари е и ще го сменям. Благодаря отново за помоща 
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Има и друг вариант. При мен стана така след ремонт в "сервиз" за ел. стъкла. Работи един месец и... до там, само цъка. Седя така година и половина и веднъж погрешка го отворих зимата в най-гомелия студ. Работи 1 месец и пак запече горе. Това ми говори за кофти датик - тези датчици, които дават инфо за позицията на стъклото най-горно/най-долно положение. Не съм го правил, защото не ми се дават пари (в Плд поне около 100 лв), а и много рядко отзад возя хора.
Съвет - стъклата на Г3 са ужасни, отзад се ремонтират единствено ако имаш необходимост
Съвет - стъклата на Г3 са ужасни, отзад се ремонтират единствено ако имаш необходимост
-
ivelinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси и за тази информация... Знам че са ужасни мъча ги от бая време щото не ми се дават пари ама нямам друг избор...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”