Искам да попитам, тези от вас, които са разглобявали такъв фар, дали е възможно без преправяне да се смени мястото на мигача и халогена. Гнездата и захващането еднакви ли са?
Много моля колегите да не изказват предположения, а да ми пишат хора, които имат поглед върху въпроса, защото не ми се сваля предната броня само и само да разбера, че някой погрешно е чул нещо, дето му го бил казал комшията на тъста на един негов колега.
Благодаря.
Фар Hella на Голф 4
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фар Hella на Голф 4
Имам такъв фар разглобен почти на съставни части кажи какво да снимам и да наложа за да имаш поглед
Но е модел без халоген
Но е модел без халоген
- plmitev
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ALH 2000
възможно е. Правил съм го, но е трудно и трябват нерви. Успех
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Какво означава "трудно"?
Значи не е съвсем plug & play.
Виждал съм фарове с два мигача и за това попитах, защото предположих, че е просто въпрос на смяна на гнездата.
Въпроса ми произлиза от това, че имам едни вежди за фаровете и си мисля, след като го "намръщя" голфа, мигачите му да слезат долу, а халогените да се качат горе.
Значи не е съвсем plug & play.
Виждал съм фарове с два мигача и за това попитах, защото предположих, че е просто въпрос на смяна на гнездата.
Въпроса ми произлиза от това, че имам едни вежди за фаровете и си мисля, след като го "намръщя" голфа, мигачите му да слезат долу, а халогените да се качат горе.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”