Директно на проблема - днес се опитвам да отключа колата, ключа влиза донякъде, но остава около 1см и не ще повече навътре. Отключих от пасажерската страна. Влизам, давам на контакт, светва таблото, понечвам да запаля, но пак не завърта докрай. Самия ключ се завърта до едно положение, но не дотам че да тръгне стартера. Погледнах букси мукси на стартера - на място си изглеждат. Звъннах на колеги клеморед казаха. Звъннах и на порше, ама го нямали наличен, пък за да го поръчам трябвало да ида на място, пък еди колко си дни щяло да отнеме доставката. С две думи дълга и широка, а колата ми трябва. Айде днес как да е, но в понеделник обезателно трябва да върви. Вариант за клеморед втора употреба по съвет на колега от форума отпада. Говорих с един таксиджия, който ми похвали един ключар, че на времето и той имал проблеми с клемореда, та този ключар му разбил първоначално целия клеморед, разсглобил го на части после сменил там някаква част сглобил го отново и вика вече няколко години няма грешка. Обаче този ключар пък нещо ненамирваем - телефона му е извън обхват все.
Та кажете накой ключар който може да свърши работа или по принцип някой къде може да го оправи, колега, познат, авер нещо, че и на кофти място съм спрял и не можем да мръднем колата. Ни инструменти ни нищо

едит:снощо, като я паркирах ѝ нямаше нищо, всичко си беше нормално. Сигурно ли е, че е клемореда, може ли да е от ключа нещо?