vw golf 3 GTI 16v
- editionvr6
- Автомобил:
- Двигател:
vw golf 3 GTI 16v
здравейте, тъи като можеби ще купувам голф 3 ABF, интересува ме, на какво трябва да обърна внимание преди покупката. Направи ми впечатление, че на празен ход оборотите са малко нестабилни, на какво може да се дължи това. Маслото е чисто, но разбирасе не се знае кога е сменяно. Ще бъда благодарен на съвети, какво трябва да гледам преди да пристъпя към покупката.
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
Re: vw golf 3 GTI 16v
и аз имам същото запитване, моля някой компетентен да ни просветли 
-
polo motorsport
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw golf 3 GTI 16v
Колега имам такъв голф,първо извади свещите да видиш всичко ок ли е по тях,те ще си покажат за работата на двигателя,но като цяло е много здрав мотор,пали ли и работи ли нормално,значи е ОК.По двигателя няма какво толкова да се оглеждаш,моя съвет е да обърнеш внимание на по дребните неща,които са болежки на всеки Мк3,например:Ел.инсталация,всичко по нея,интериор,гумени съединения по двигателя...
Извод:Колата е много сигурна,кара се много удобно и приятно,има много силни спирачки,които рядко дават проблеми,двигателя е икономичен(при нормално каране разбира се),ако е запазена и поддържана не се замисляй,
Успех
Извод:Колата е много сигурна,кара се много удобно и приятно,има много силни спирачки,които рядко дават проблеми,двигателя е икономичен(при нормално каране разбира се),ако е запазена и поддържана не се замисляй,
Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”