баланс на предница
- RadoSi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
баланс на предница
значи проблема е следния
голф 3 с серво. Като волана е прав варви на право
когато пуснесх волана се заварта веднага леко в ляво и по4ва да завива колата.. и докато караш и го даргиш прав ти изморява раката.
Пробвах с реглаг на предница вси4ко е регулирано както трябва и проблема си е сащия.
Питането ми е дали проблема не в сержо кутията на на кормилните реики и как моге тя да се балансира ако ваосбтех може за да си дарги жолана прав? Може ли това да е от гумите макар че на мен не ми се вярва
голф 3 с серво. Като волана е прав варви на право
когато пуснесх волана се заварта веднага леко в ляво и по4ва да завива колата.. и докато караш и го даргиш прав ти изморява раката.
Пробвах с реглаг на предница вси4ко е регулирано както трябва и проблема си е сащия.
Питането ми е дали проблема не в сержо кутията на на кормилните реики и как моге тя да се балансира ако ваосбтех може за да си дарги жолана прав? Може ли това да е от гумите макар че на мен не ми се вярва
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 17:33, променено общо 1 път.
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 17:33, променено общо 1 път.
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз имам проблем с Г3.Та значи като сменихniki_vw написа:От гумите е 100% смяна лява с дясна и ще смени посоката на дърпане
зимните гуми с летни(с други джанти) започна леко да ми дърпа наляво. Преди зимата бях с тези гуми и проблема го нямаше. Още не сънм ходил на реглаж, но въртях гумите и няма ефект. Надявам се само да не ми "яде "гумите

- ivodemirov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CFFB 2010
Еми да ви кажа и аз регулирах предница преди месец и половина и колата си дърпа леко в ляво. На въпроса ми "защо така" човека който направи регулирането ми отговори, че имам тампони за смяна и затова не може да се направи колата да върви в идеална права, а ще дърпа я в ляво, я в дясно....наистина тампоните ми са заминали
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”