P.P Накрая реших да се консултирам с вас понеже сте The Best и знам че някой ще ми каже за какво става дума
От някъде ми тече антифриз
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
От някъде ми тече антифриз
Здравейте колеги ... скоро ми направи впечатление че по-долната част на дригатела малко под малсления филтър има изсъхнал антифриз. Мъчих се да видя от къде тече но не успях самата нафтова помпа ми пречеше да видя и реших да ида при майстора ми и да видим той какво ще каже. Отидох да при него и започна да гледа и ми каза че има вероятност от капачката на термостата или о-пръстен на някакъв фланец на него, каза ми също че много 4-ки имали такъв дефект капачката се кривяла или някой път и самия фланец и от там най-често капело антифриз ... Някъкви мнения по-въпроса ... не искам да си оставям така колата не тече много, просто си капе.
P.P Накрая реших да се консултирам с вас понеже сте The Best и знам че някой ще ми каже за какво става дума

- Sashko_Trg
Re: От някъде ми тече антифриз
- Sashko_Trg
Няма отговори някъкви идеи ???? Още и още немога да разбера от къде тече антифриз? 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Колега, за да ти помогнат хората посочи поне за каква кола става дума (предполагам Голф 4, но все пак...) какъв двигател - ей такива ми ти подробности и предполагам, че тогава някой колега в подобна ситуация или решил такава ще сподели. 

- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отиди при един свестен майстор, да сложи горе на капачката на антифриза друга негова с щутцер и да надуете водната система студена на около 1 бар , да гледате , пак да надуете , пак да гледате , да разберете аджеба от къде тече , а не : ами може би от гумата , или от тавана някъде ,то този модел е така , ама знаеш ли , може и гарнитурка да е - давай да я почваме ... Снимка на мястото на евентуалния теч също ти увеличава шанса за помощ .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”