отчетливо тропане предниза Голф 2 на 1 -ва и 2-ра
отчетливо тропане предниза Голф 2 на 1 -ва и 2-ра
От известно време при по-топло време/факт/ и след минати около 20 км и съответно набрани повече спирания или движение в час пик в София се забелязава страшно дразнещо отчетливо тропане някъде точно пред краката на предноседящите. Патувам око 20 км сутрин и вечер по Околовръстното..но сутрин нямам този проблем..а вечер се получава. Освен това зимата нямаше тропане..а почна сега..като се стопли. До момента майсторите я качват на канал, но когато съм при тях още не се е ратропала..или ако тропа..не се качават на колата да чуят, а само канал. Всякакви версии чух, но не ме задоволяват..защото това което ми посочиха за смяна..беще сменено. факт е че става при по-висока температура. Голфа е 88 година, 1,6...пробег 180 000 км
гърнето мисля е добре закрепено..
каретата сменени са,тампоните също.
проблема е,че ако са карета би трябвало да тропат при завой.така беше преди и ги смених.
освен това вчера изминах около 40км.
спиране,тръгване,топло време ама въобще не се чу тропане,но днес със сигурност ще тропа?!
със сигурност ще трябва да пишеш на КИРИЛИЦА!
golfer
каретата сменени са,тампоните също.
проблема е,че ако са карета би трябвало да тропат при завой.така беше преди и ги смених.
освен това вчера изминах около 40км.
спиране,тръгване,топло време ама въобще не се чу тропане,но днес със сигурност ще тропа?!
със сигурност ще трябва да пишеш на КИРИЛИЦА!
golfer
Отдавна не бях влизала във форума и сега реших да напиша какъв ми беше проблема с тропането...Рейката..греста беше изтекла..и я смениха..но..докато стигнем до рейката...колко майстори смених и два пъти връщах колата в сервиз...Смених и тампоните на предните амортисьори, и втулки..но..тропането беше се превърнало в застрашително скърцане, което демонстрирах на майсторите като върнах колата в сервиза в топлите часове на деня..защото сутрин...нищо нямаше като звук..просто си трябваше топло време и поне изминати 20 км в София
))). Както и да е....скоро ми се разтропа шарнирен болт от ляво..и пак решиха да ми сменят рейката...но аз не си я дадох...казах сменяйте болта..а ако тропа..ще се върна...ама не тропаше / бях в друг сервиз този път.ама....нямам думи:))))/

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”