Предложете ми гърнета :)
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Предложете ми гърнета :)
Здравейте колеги както в заглавието споменах " предложете ми гарнета " вапроса ми е следния колата ми е Vento 1.9 ТДИ.Искам някакво гарненце което да докарва гласченцето на дизеловия мотор.Моля предложете ми някакви крайни гарненца и ценички.
- ivo_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Предложете ми гърнета :)
колега земи си готино гърне на вън6ен вит но гледай да е по евтино защото няма да има много промяна в звука. 
- AnCh0
http://vbox7.com/play:ee40f255 >> ето една голф 3ка която придобава звука който искам да постигна на моето венто как мога да постигна този звук с крайно гарне ще стане ли

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Така като гледам тая 3-ка е най-малкото само с крайно гърне. Махай катализатора и средното гърне. Забучи му едно "спортно" или си остани с твоето и предполагам ще останеш доволен
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
AnCh0 написа:http://vbox7.com/play:ee40f255 >> ето една голф 3ка която придобава звука който искам да постигна на моето венто как мога да постигна този звук с крайно гарне ще стане ли![]()
Така като гледам,няма да е само от гърнето приятел!
В тази конюшня цвилят повечко конченца
.Според мен ,цялата генерация си е за смяна...за да постигнеш това или поне последните две но с нещо качествено.
Нека по компетентните да се изкажат,но от опит знам:
-Музика за ушите(качествена) се постига с качествен изтчник и добри колкони в случая Гърнета!
- AnCh0
IvailoOo написа:Така като гледам тая 3-ка е най-малкото само с крайно гърне. Махай катализатора и средното гърне. Забучи му едно "спортно" или си остани с твоето и предполагам ще останеш доволен
да но няма ли да ми се повиши разхода на гориво ако премахна катализатора
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
AnCh0 написа:да но няма ли да ми се повиши разхода на гориво ако премахна катализатора
Вероятно твоя вече само формално присъства в генерацията, а що се отнася до разхода - премахването му може да го намали
аз съм само с тръба отпред до отзад и звука е приблизителен до този на голфа от клипа.може би с едно задно гърне ще звучи още по добре,но да не забравяме че под капака на този голф се крие нещо повече. а оттносно разхода няма да се покачи
- AnCh0
и аз съм си мислил тази работа само с траба ,но не бучи ли прекалено много особено за дизела няма ли да пуши много пък и ме самнява расхода ми на гориво да не се покачи
аз искам нещо по плътно такова да не бръмчи кой знае но пък звука доло горе да е по твърд
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
За разхода няма как да се повиши,понеже двигателя изкарва по-лесно изгорелите газове. Само с тръба ще бучи...и то не малко
Само с крайно гърне според мен е добре.
- AnCh0
и аз така мисля че само с крайно гарне ще е най добре,но какво гърне е въпроса ? несъм много запознат с тях и незнам кое е хубаво и кое не
нещо до 50 60 лв 
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,не съм много запознат с гърнетата,но за 50-60лв освен селски тунинг нищо не можеш да направиш.Ако искаш качествено гърне си приготви поне двойно повече пари.
*може и да се бъркам,но едва ли...
*може и да се бъркам,но едва ли...
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди да купиш ново гърне провери каква дебелина трябва да е гърнето. Средното ми гърне е на ф55 и на него пише че е от 1,9 ТДИ и ВР6....
П.С.
viewtopic.php?f=5&t=98751
П.С.
viewtopic.php?f=5&t=98751
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Слагай една права тръба и един хубав накрайник и е готов звука ,без излишни пресилени ремуси и т.н. 
колега искам да ти кажа само че ако се навиеш да сложиш само тръба няма да ти излезе евтино.линеен метър тръба 60мм е 30 лева и взимат по 2лева на завой.ти си направи сметка.ако отидеш по моргите да търсиш тръби и да го събираш ще ти излезе много евтино,но едва ли ще го направят да не опира над моста защото там е много особена чупка и има 5 завоя на нея.поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”