багажник за тавана?
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
багажник за тавана?
Колеги - преди 2-3 дена видях голф мк2 като моя с багажник по дължина на уплатненията на тавана - за сефте видях такова нещо и ми стана много любопитно - това ли са оригиналните багажници за таван за мк2 и има ли разлика в уплатненията на тавана - другия ми въпеос е от къде мога да се сдобия с такова животно.... 
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Re: багажник за тавана?
Има и оригинални, има и неоригинални. Този, който си видял е 99% афтърмаркет (оригинални си е почти невъзможно да се намерят). Купуват се от магазин на THULE 

Естествено, продават се и само напречните греди, без пластмасовия "багажник". Имаше и някаква чешка фирма, която продаваше такива греди също, бяха малко по-евтини, но не мога сега да се сетя как се казваше...
Има и опция да се сложи "релинг" - както казваш ти - по дължината на уплътненията. Ако има такива за Г2, пак при THULE трябва да ги търсиш...

Естествено, продават се и само напречните греди, без пластмасовия "багажник". Имаше и някаква чешка фирма, която продаваше такива греди също, бяха малко по-евтини, но не мога сега да се сетя как се казваше...

Има и опция да се сложи "релинг" - както казваш ти - по дължината на уплътненията. Ако има такива за Г2, пак при THULE трябва да ги търсиш...
- BoU
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN
аз сащо видях такаф голф 2 в Варна мисля че беше черен много ми хареса но не от този които е показал колега по горе ами като на Ауди продалговатите които са по далжината на самото оплатнение
П.П. извинявам се ако имам правописни грешки
жалко че ненамирам снимка да покажа ..
П.П. извинявам се ако имам правописни грешки
жалко че ненамирам снимка да покажа ..
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предполагам за такова нещо иде реч. viewtopic.php?f=59&t=132827 Аз лично съм купил от колега от форума тези "жартиери",но още не съм ги поставил.Но и това ще стане.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
отговорът на татенцето е правилния багажник.... въпроса е трябва ли да се сменят уплатненията на тавана и от къде мога да си намеря нужното за да си сложа такъв ...
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
butsefal написа:от къде мога да си намеря нужното за да си сложа такъв ...
icefire написа:Ако има такива за Г2, пак при THULE трябва да ги търсиш...
Иначе не се сещам къде...
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
butsefal написа:отговорът на татенцето е правилния багажник.... въпроса е трябва ли да се сменят уплатненията на тавана и от къде мога да си намеря нужното за да си сложа такъв ...
От снимката си личи че се дупчи тавана.Самите жартиери си имат уплатнения.И едни планки,които помолих колегата да ми даде,да се хващат от долу.Един вид се усилва захващането.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”