Проблем със съединителя на Г2 ГТИ
Проблем със съединителя на Г2 ГТИ
Както си карах изведнъж педала на съединителя ми потъна и край, първоначално си помислих, че жилото се е скъсало, но като го свалих си беше здраво. Впоследствие забелязах, че пластината на която се закача жилото кам скоростите се движи свободно т.е. няма какво да връща педала обратно. Ще сам много благодарен ако някой има представа какво може да се е преебало в скоростите!
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми се случи същото бях на 150 километра от нашия град и едва се пребрах . О сега трябва някои да ме дръпле до сервиза ха ха .И моя педал пропадна но палеца си е здрав остава да е пкочката .Колко струва тази ДЕМПФЕРНА ПЛОЧА маи така се казва ?
днес разбрах колко струва 20 лева чисто нова , в четвъртак съм на ремонт

днес разбрах колко струва 20 лева чисто нова , в четвъртак съм на ремонт

Последна промяна от psiho на Вто 26 сеп 2006 18:49, променено общо 1 път.
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niks76 написа:на диафрагмата на притискателния диск има една пло4ка и е възможно шпилката да я е пробила;другия вариант е ухото на вилката където натиска лагера да е с4упено ;наи лесно ште разбереш кое от двете е като свалиш капака на кутията и оттам нататък е ясно(други варианти НЯМА)успех
много правилно и при мен този проблем се оказа точно такъв
разглобиха ме и мъка износена плочка ( ДЕМПФЕРОВА ) по малко отделя съединителя и още има , жилото е самореголиращо обаче се е скапало и за нищо не става .
гледам и маслото е кофти кофти цвят , СМЯНА моита бере 1.9 литра . слагам си обикновено жило нова плоча и масалце цялата екстра е 180 лева
кво да се прави колцата си го иска 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”