Шибидах на Голф 4?
- Thriller
- Автомобил:
- Двигател:
Шибидах на Голф 4?
Искам да попитам незнам дали има подобна тема аз не намерих,възможно ли е да се сложи тоест да се направи шибедах на голф 4,ако е възможно може ли да ме насочите към кой сервиз или место където ги правят?И някой ако е слагал да ми даде малко инфо и снимки ако може ?
- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Шибидах на Голф 4?
Не се ли чудиш как така, толкова време никой не е написал нещо ?
В отговор на въпроса ти, един колега от форума беше написал: Защо ли ми трябва на здрава глава болест ?
В отговор на въпроса ти, един колега от форума беше написал: Защо ли ми трябва на здрава глава болест ?
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
ако присъстваш на слагането на друга кола и ще се откажеш да слагаш
.като ти скочат на тавана със зегето иии...
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Бате по-добре недеййй 
За какво ти е? Да ти пече на главата ли? Много е гадно, честна дума! Аз нямам, но карам и кола, където половината таван изчезва и е кофти - пече мама.а да си е.е

За какво ти е? Да ти пече на главата ли? Много е гадно, честна дума! Аз нямам, но карам и кола, където половината таван изчезва и е кофти - пече мама.а да си е.е
- del21
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: TDI 99
ето един вариант колега но не знам дали си заслужава http://www.webasto.com/home/en/html/homepage.html
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Thriller написа:Искам да попитам незнам дали има подобна тема аз не намерих,възможно ли е да се сложи тоест да се направи шибедах на голф 4,ако е възможно може ли да ме насочите към кой сервиз или место където ги правят?И някой ако е слагал да ми даде малко инфо и снимки ако може ?
Да не пускам и аз нова тема.Същото ме вълнува и мене!!!

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Аз имам шибидах (на Г2) карам колата вече 5год. и досега никога не съм го отворил!!! От страх да не протече след това.На предишната ми кола го отварях,но в движение е много гадно, много пече слънцето през отвора,появява се един гаден шум при по-висока скорост, влиза прах.Винаги съм се чудел що за екстра е?
А най-гадното е при отворен "таван" да седиш на задната седалка,а шофьора да кара с 100+ км/ч
А най-гадното е при отворен "таван" да седиш на задната седалка,а шофьора да кара с 100+ км/ч
-
taran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако на някой много му се иска да си монтира шибидах,имам един таван от а3 със оргиналин ел шибидах Вебесто.САмо трябва да намерите кой да го "насади"
.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Аз не бих го причинил на колата си... Отводнителна система, ел. инсталация, рязане на таван, смяна плафон, пребоядисване на таван.. Ще си разкичиш цялата кола само за да си сложиш 1 пуст джам?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”