здравейте колеги...преди 2 месеца си сложих нова аларма за 140 лв със скачащ код,имобилайзер и т.н...след първото измиване на колата и след отваряне на предния капак-виждам искри по "бутона",който се слага за да бъде натиснат от капака...след искрите дава на късо-изгаря бушона на плафоните и алармата изобщо не функционира(даже не можеше да запаля,тъй като имобилайзера е задействан)обадих се на фирмата,която ми сложи алармата и ги извиках на място-момчето премести само връзване на алармата и тя се оправи...каза,че това не е от алармата и че нямало как да съм видял искри там..а аз му казах,че със старата аларма не съм имал такъв проблем и следователно проблема е в начина на връзване на новата аларма...
днес пак след измиване и отваряне на капака,даде на късо и почти се запали кабела,за който е вързан т.нар. "бутон"..цялата кола беше в дим и миришеше на изгоряло...бушона на плафоните се беше стопил

направо се стреснах,като видях кабела как започна да тлее...утре отивам пак при "майсторите" които ми монтираха алармата и според,които няма как там да даде на късо
ако някой знае от какво може да е