Нещо ми прецака централното. Мога да отключвам и заключвам само от дясната врата. Лявата не хваща. Нямам дистанционно. Някаква част на дръжката ми се е откачила.
Тва може ли да се оправи или трябва да си купя направо нова дръжка с центално

Централно Голф-3
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
slavi tsvetkov написа:И мойта се прецака така,ключът се върти свободно заедно с патрона и като извадя ключа излиза и патрона,ама си карам така и заключвам с централното.Доколкото знам мисля че някво лостче се е откачило или счупило.
да за това лостче говоря че се е откачило и не знам как да го оправя
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- vanko@az
- Автомобил:
- Двигател:
6opow написа:slavi tsvetkov написа:И мойта се прецака така,ключът се върти свободно заедно с патрона и като извадя ключа излиза и патрона,ама си карам така и заключвам с централното.Доколкото знам мисля че някво лостче се е откачило или счупило.
и при мен е така .Направи го "майсторето "на алармата.токачи едно малко лостче и го остави да се миндялка вътре.ма и аз го оставих да чака 20лв.за свързване.по принцип не пречи ако не ти дрънка
П.П. ти да не ходи при Минчо -алармата?
vanko@az написа:6opow написа:slavi tsvetkov написа:И мойта се прецака така,ключът се върти свободно заедно с патрона и като извадя ключа излиза и патрона,ама си карам така и заключвам с централното.Доколкото знам мисля че някво лостче се е откачило или счупило.
и при мен е така .Направи го "майсторето "на алармата.токачи едно малко лостче и го остави да се миндялка вътре.ма и аз го оставих да чака 20лв.за свързване.по принцип не пречи ако не ти дрънка
Ходих на ОСО-то и от там ми казаха че не могат да го оправят и ме пратиха при един ключар.До ОМВ се намира. Той ми каза че не може да се оправи. Ти къде ходи?
- vanko@az
- Автомобил:
- Двигател:
при Минчо срещу новия ЛукОйл алармени системи поставя и с друго се занимава,питай при него6opow написа:vanko@az написа:6opow написа:slavi tsvetkov написа:И мойта се прецака така,ключът се върти свободно заедно с патрона и като извадя ключа излиза и патрона,ама си карам така и заключвам с централното.Доколкото знам мисля че някво лостче се е откачило или счупило.
Ходих на ОСО-то и от там ми казаха че не могат да го оправят и ме пратиха при един ключар.До ОМВ се намира. Той ми каза че не може да се оправи. Ти къде ходи?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”