Смяна на заден мост-Vento 1.9td
-
Slavi Nikolov
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: AAZ1993
Смяна на заден мост-Vento 1.9td
Здравейте на всички.Имам Vento 1.9td 1993 година и ще сменям задния мост,защото е с барабани.Ще съм ви благодарен,ако ми кажете моста с дискови спирачки пасва ли 1 към 1 или се преправя?Ventoto е без ABS.Предварително Ви благодаря!!!
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
Re: Смяна на заден мост-Vento 1.9td
всичко е еднакво и става,но не е нужно да сменяш целия мост.Трябват ти предпазните ламарини,главините,шенкелите,спирачните апарати,дисковете,накладките и жилата за ръчната спирачка.Всичкото това си го взимаш от другия мост и го монтираш на твоят който е с барабани в момента
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW`VENTO написа:всичко е еднакво и става,но не е нужно да сменяш целия мост.Трябват ти предпазните ламарини,главините,шенкелите,спирачните апарати,дисковете,накладките и жилата за ръчната спирачка.Всичкото това си го взимаш от другия мост и го монтираш на твоят който е с барабани в момента
Да добавя че ти трябват и гумени спирачни маркучи и държачи за тях. Може и без гумени спирачни маркучи, като се свържат директно металните тръбички.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
fill написа:VW`VENTO написа:всичко е еднакво и става,но не е нужно да сменяш целия мост.Трябват ти предпазните ламарини,главините,шенкелите,спирачните апарати,дисковете,накладките и жилата за ръчната спирачка.Всичкото това си го взимаш от другия мост и го монтираш на твоят който е с барабани в момента
Да добавя че ти трябват и гумени спирачни маркучи и държачи за тях. Може и без гумени спирачни маркучи, като се свържат директно металните тръбички.
колега тоя апарат нали изпълнява някакво движение
аз минах скоро през този филм със смяната
моста си стои сменяш всичко останало
ако са ти поръждясали чаркалата покрай барабаните си купи ключ за спирачни тръбички преди да си замазал няколко гайки и да се наложи смяна и на спирачни тръби като при мен

-
Slavi Nikolov
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: AAZ1993
Благодаря Ви за обърнатото внимание!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”